tempImageJgmaQm

BDO gir 20 000,- til Blått Hjerte

Tirsdag denne uken lanserte vi Blått Hjertes juleaksjoner - og bare timer senere annonserte vår gode samarbeidspartner BDO at de ønsket å bidra med 20 000 til juleaksjonen - en julegave som varmer mange i Drammen.

Annonse:

Etterspørselen etter hjelp er større enn noen gang hos de ulike hjelpeorganisasjonene og mange går jula i møte med store økonomiske bekymringer. Sammen med Kirkens Bymisjon, Redd Barna og BDO lanserte vi derfor Blått Hjertes Juleaksjon tidligere denne uken.

Over 10 000 kr. kom inn på Vipps på under et døgn, og nå har BDO selv også valgt å bidra med et betydelig beløp på kr. 20 000,- til juleaksjonen. 

Blått hjerte gjør en positiv forskjell i lokalsamfunnet

— Anders Nordahl og Bjørnar Boldvik, BDO
Regionsleder Anders Nordahl og partner Bjørnar Boldvik (bildet) i BDO synes det er viktig å gi noe til de som har minst:

- Vi ønsker å støtte oppunder Blått hjertes initiativer og med dette spesielt bidra til en bedre julefeiring for barn og unge i Drammen. Samarbeidsprosjektet Blått hjerte gjør en positiv forskjell i lokalsamfunnet.

Pengene fra BDO, sammen med de 10 000 som har kommet inn via Vipps gir følgende opplevelser og gaver til barn i Drammen:

  • 33 plasser på julebord med Redd Barna
  • 27 barn på Kino i Vinterferien
  • 25 sesongkort på Marienlyst for barn
  • 24 sesongkort for familier på Marienlyst 
  • 20 gårdsbesøk til våren med Kirkens Bymisjon
  • 35 julegaver til barn
  • 33 plasser julefeiringer med Kirkens Bymisjon

Med andre ord - pengene gjør en forskjell for mange barn og familier i Drammen 💙

Ønsker du å bidra til Blått Hjerte juleaksjon? Søk opp Vipps-nummer 723008 og bidra med det du kan. Ønsker du å gi et bidrag i julegave til noen du er glad i - så kan du laste ned vårt digitale julekort her

MicrosoftTeams-image (11).png

 

Annonse fra Eliteserien: