Til Drammen, fra Drammen

Handle årets julegave lokalt. Bli med og støtt Blått hjertes juleaksjon – og bidra til en bedre julehøytid for de som har minst.

Annonse:

Mange barn og unge i Drammen vokser opp i fattigdom – og jula kan være ekstra vanskelig for mange i vår region. Det rapporteres om større etterspørsel enn noen gang fra folk som søker hjelp hos landets mange hjelpeorganisasjoner. Vi ønsker at flere barn i Drammen skal forbinde julehøytiden med kos og hygge, og du kan bidra til dette ved å gi årets julegaver til Blått hjerte!

Sammen med BDO, Kirkens Bymisjon og Redd Barna ønsker vi gjennom Blått hjerte-samarbeidet å skape en bedre julefeiring for barn og unge i Drammen.

Årets fineste lokale julegave

Du kan kjøpe årets julegave direkte i Vipps. Dersom du ønsker å gi bidraget som en julegave til familie, venner eller ansatte, kan du laste ned et eget digitalt kort som du kan skrive på selv. 

LAST NED JULEKORT HER

 

Del ditt engasjement for Blått hjerte

Vi setter veldig stor pris på om du ønsker å dele ditt engasjement for lokalsamfunnet i sosiale medier. Høyreklikk på bildet over og last ned til fritt bruk. Vi ønsker at så mange som mulig skal få med seg denne viktige julegaveaksjonen.

Slik kan du bidra

Gå inn på Vipps-nummer 723008 og velg blant følgende gaver:

  • Gi en julegave til et barn: 200,-
  • Julefeiring hos Kirkens Bymisjon 100,-
  • Julebord med Redd Barna 100,-
  • Gårdsbesøk med Kirkens Bymisjon til våren 100,-
  • Kinoopplevelse + mat med Redd Barna i vinterferien 150,-
  • Sesongkort på Marienlyst til ett barn 250,-
  • Sesongkort på Marienlyst for en familie 500,-

Bidragene som kommer inn deles ut til de ulike organisasjonene. Julegavene leveres til juletrærne som plasseres ut på de ulike hotellene i byen, og som driftes av Kirkens Bymisjon.

Er du en bedrift som ønsker å bidra med en større sum? Ta kontakt med [email protected]

Les mer om Blått Hjerte samarbeidet her

Annonse fra Eliteserien: