Bak kulissene: Skandinavisk mesterskap

Etter å ha blitt med G19-laget til Marbella satt vi igjen med såpass mye videoinnhold at vi rett og slett satte det sammen til en «dokumentarfilm» om oppholdet. Bli med bak kulissene og se hvordan juniorlaget hadde det på det skandinaviske mesterskapet på solkysten her.

Annonse:

I denne dokumentarfilmen følger vi juniorlaget fra avreise fra Gardermoen tidlig søndag morgen til og med treningsøkten på fredag - og den påfølgende mer eller mindre prestisjetunge konkurransen blant spillerne på hotellet.

Her kommer man tett på treningsfeltet, livet på hotellet og selvfølgelig spenningen underveis i kampene mot Häcken og Midtjylland.

Samtidig slipper vi dere inn i garderoben før og underveis i kampene og på spillermøtet foran Midtjylland-kampen. Stort tettere et juniorlag i Strømsgodset har man nok aldri kommet før.

Etter at vårt kamera satte kursen tilbake på norsk jord ble det forøvrig også spilt kamper mot Molde og Esbjerg, og vi endte til slutt på 5. plass i turneringen. Les alt om turneringen ved å følge lenken til høyre.

Se hele dokumentarfilmen her.

Annonse fra Eliteserien: