_BEH3338 Kreshnik Krasniqi

– Jeg har noe å gi tilbake

– Jeg valgte å være ydmyk, holde kjeft og jobbe videre. Jeg har bare lyst til å bevise at jeg er god nok, sier Kreshnik Krasniqi – og det har han fått betalt for. Vi tok en prat med 19-åringen mellom tirsdagens to økter på Marienlyst.

Annonse:

Kreshnik slo i 2018-sesongen voldsomt tilbake med en glimrende sesong for Team SIF i 3. divisjon etter at hele 2017-sesongen ble spolert grunnet en stygg kneskade.

Han var også uheldig i 2019, der skader igjen sto tidvis i veien for utviklingen videre, men avsluttet året med uttak og offisiell debut for U21-landslaget til Kosovo.

Nå har han tatt store steg siden årets sesong satte i gang i midten av juni, og har for alvor slått tilbake nok en gang. Det har gjort at 19-åringen har blitt belønnet med mye spilletid i våre siste kamper.

– Det har vært tøffe tider, og nå føler jeg at jeg må takke klubben på den måten at jeg kan hjelpe laget. Med all den hjelpen jeg har fått rundt av fysioene, trenerteamet og fansen så føler jeg at jeg har noe å gi tilbake, sier «Kresh».

Han har også vokst av tilliten han har blitt vist av Henrik Pedersen, og har vist at han nå begynner å bli klar for nivået i Eliteserien.

– Det har vært gøy, selvfølgelig. Det har vært godt å føle på det, og jeg føler at jeg har tatt nivået og at jeg har noe å bidra med. Nå er det bare å bygge på det jeg skal utvikle meg på for å bli en mer komplett spiller.

Forlenget kontrakten

Han signerte også nylig ny kontrakt med Strømsgodset, til tross for interesse fra større klubber. Kreshnik er tydelig på at han trives svært godt i klubben, og at han føler på tillit. 

Midtbanespilleren ble også tatt ut på U21-landslaget på nytt til landskampene nå i september.

Han kom seg riktignok aldri på den landslagssamlingen, da den reisen hadde gitt ti dagers karantene etter returen til Norge. Han skulle gjerne vært med på U21-landskampen mot England på fredag, men har til gjengeld brukt tiden godt på feltet etter Brann-kampen for halvannen uke siden.

Se hele intervjuet med Kresh i videovinduet under for å høre mer om hvordan han har opplevd den siste tiden og hvorfor han ønsket å forlenge med Strømsgodset.


Annonse fra Eliteserien: