Her er trenerteamet på J17

Vårt nye J17-lag er godt i gang - og ledes av tre godt kjente fjes i Strømsgodset-miljøet: Dag Vidar Kristoffersen, Torkel Knudsen og Erik Kalmo.

Annonse:

Det er med stor glede og entusiasme vi kan presentere trenerteamet for Strømsgodset Toppfotball J17:

Trenerduoen Erik Kalmo og Torkel Knudsen, som de siste fire årene har vært ansvarlig for damelaget, er nå med som trenere på vårt nye J17-lag.

I Strømsgodset er vi glade for å ha med oss denne entusiastiske duoen videre.

- Det er utrolig viktig at vi får med Torkel og Erik videre rundt vår satsing på jente- og damefotball, med tanke på hva de har bygget opp med damelaget de siste årene, sier Jarle Finnestrand, sportslig og administrativ leder for damesatsingen i Strømsgodset.

Det er også en glede å annonsere at trenerlegenden Dag Vidar Kristoffersen trer tilbake i manesjen - og han er som de fleste vet ingen hvem som helst verken i Strømsgodset eller norsk fotball generelt.

Dag Vidar har tidligere trent vårt A-lag for herrer i ni sesonger med stor suksess, og har blant annet bronse i Eliteserien, to sølvmedaljer i NM og de historiske kampene mot Aston Villa i UEFA-cupen i 1998 på CVen.

Han har også trent lag på alle nivåer i norsk fotball og vant Kniksen-prisen i 1997, året han tok Strømsgodset til både bronse i Eliteserien og til cupfinalen.

- Med Dag Vidar, i tillegg til Torkel og Erik, har vi fått på plass et meget erfarent og dyktig trenerteam som nå skal utvikle våre unge jentespillere til å en dag ta steget opp som spillere til vårt seniorlag, sier Finnestrand.

Annonse fra Eliteserien: