Uavgjort mot Molde

Et langskudd fra Eirik Ulland Andersen sørget for 1-1 og ett poeng mot Molde.

Etter å ha ligget under 1-0 etter en svak 1. omgang, hevet vi oss i 2. omgang og fikk til slutt med oss et poeng i dagens hjemmekamp mot Molde. Utligningen kom etter en flott scoring fra Eirik Ulland Andersen, som noterte seg for sesongens femte scoring.

Det var imidlertid vi som fikk de første sjansene. Etter sju minutter kom Stian Ringstad til avslutning på et hjørnespark, før Bassel Jradi prøvde seg fra 20 meter minuttet etterpå. Ingen av skuddene havnet dog i nettmaskene.

Noen minutter senere fikk Molde en stor mulighet til å ta ledelsen da Fredrik Brustad knuste Jakob Glesnes i en løpsduell, men avslutningen fra Molde-spissen gikk utenfor mål.

Se høydepunktene fra kampen her:

Molde i føringen

Etter det hadde kampen en rolig periode, før Molde hevet seg da det nærmet seg pause. Sju minutter før hvilen kom også ledermålet, da Björn Bergmann Sigurðarson fanget opp en løs ball, vant løpsduellen mot Kim André Madsen, og elegant chippet ballen over Espen Bugge Pettersen.

Dermed gikk gjestene til pause på ledelsen 1-0 etter en svak omgang av våre menn. Vi gikk derimot hardt ut i 2. omgang, og fikk utligningen tidlig.

Ulland utlignet

Tre minutter ut i 2. omgang vant Bassel Jradi ballen, og spilte videre til Eirik Ulland Andersen. Vestlendingen ladet kanonen, og sendte ballen vakkert i det lengste hjørnet til 1-1.

Det ga ny intensitet hos oss, og vi presset hardt for scoring i de neste minuttene, men uten å lykkes. Det nærmeste vi var i den perioden var et frispark fra vår målscorer, men ballen gikk dessverre nokså rett på gjestenes målvakt Andreas Linde.

Den siste halvtimen svinget kampen litt frem og tilbake, der begge lag ønsket å avgjøre kampen. Begge lag hadde noen sjanser hver, men det var vi som var nærmest tre minutter før slutt.

Bassel nære ved å avgjøre

Bassel Jradi kom seg løs til høyre for Moldes mål, og fra nærmest død vinkel banket han til mot mål. Ballen smalt i tverrliggeren, men gikk dessverre ut igjen.

Med det noterer vi oss for nok en poengdeling i det vi runder av den 14. serierunden i Eliteserien. Neste kamp er nå Lillestrøm på Åråsen lørdag 1. juli. Der må forøvrig både Bassel Jradi og Marcus Pedersen stå over med karantene for tre gule kort, mens Jonathan Parr er tilbake etter sin karantene av samme årsak.

Kampfakta Strømsgodset - Molde 1-1 (0-1)