Toro møter fansen

Har du noen spørsmål til Tor Ole Skullerud? Da er det bare å møte på Marienlyst før lørdagens serieavslutning for Team SIF.

Annonse:

Lørdag klokken 14.00 spiller Team SIF mot Oppsal på Marienlyst. Vårt rekruttlag er avhengig av seier for å holde plassen i 3 divisjon, og det er viktig at alle med blått hjerte mobiliserer til denne kampen.

Vi inviterer til treff med Tor Ole i forkant av dette – klokken 13.00. Ståle Gundersen åpner kranene på VIP-corner dersom noen skulle ønske noe godt i glasset under denne seansen.

I begynnelsen av mai arrangerte vi lignende type møte på Marienlyst. Dette skulle egentlig funnet sted før seriestart, men av praktiske årsaker lot det ikke gjennomføre.

IMG_1569

Det forrige treffet bar naturlig nok preg av den svake sesonginnledningen, men det var nyttig for fansen å få noen forklaringer på det de lurte på. Slike seanser er en glimrende anledning til å gi våre lojale supportere et innblikk i måten vi jobber og tenker.

- Jeg synes det er flott å kunne møte supporterne på denne måten noen ganger i løpet av sesongen. Dette er noe vi ønsker å gjøre uavhengig av resultater. Vi skal stille opp og besvare spørsmål i både medgang og motgang. Jeg ser frem til å møte fansen igjen, sier Tor Ole Skullerud.

Annonse fra Eliteserien: