Toro frir til publikum

- Jeg håper folk har lyst til å komme og se en ny god Godset-kamp, sier Tor Ole Skullerud.

Annonse:

På mandag var det igjen elektrisk stemning på Marienlyst da Vålerenga ble slått 2-0 i en herlig fotballkamp. Søndag kommer Lillestrøm til byen.

- Jeg håper det kommer mye folk igjen på søndag. Det er fantastisk å spille her når det er sånn. Og spillerne legger veldig merke til det. Det er bare å fri til publikum i Drammen. Vi håper folk har lyst til å komme og se en ny god Godset-kamp. Vi er i form, vi er offensive og tror veldig på en god prestasjon, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud.


Fremgangen fortsetter etter en oppløftende avslutning på vårsesongen. Mye ligger til rette for en morsom høst i Drammen. Men først må jobben gjøres. Og nå venter en litt annerledes utfordring mot LSK enn den vi håndterte glimrende mot VIF

- Vi skal ta med oss den gode følelsen fra mandag. Det var en svært god hjemmekamp. Både fremover på banen og bakover. Det var veldig mye som var på plass, sier Toro.

- Vi tar med oss mye god selvtillit fra den kampen. Så er vi klar over at vi får et Lillestrøm som vi må håndtere litt annerledes enn Vålerenga. Jeg tror vi er godt forberedt og det ser veldig fint ut på trening, fortsetter han.

Strømsgodset møter et godtgående Lillestrøm som har vært stabile denne sesongen, men vi er godt forberedt på hva som kommer.

- Det viktigste er alltid oss sjøl. Sånn har det vært hele tiden og sånn skal det fortsette å bli, insiterer Toro.

Billetter til kampen kjøpes her.

Husk avspark 20.00.

Kamp er altid best på stadion!

 

Annonse fra Eliteserien: