Tap i Haugesund

Søndagens kamp i Haugesund endte med 1-0 til hjemmelaget.

Først og fremst var det en svak 1. omgang som skyldtes at vi må reise hjem fra Haugesund uten poeng i bagasjen.

Vi åpnet kampen bra, men falt gradvis, og etter et snaut kvarter kom hjemmelaget til kampens første store sjanse. Frederik Gytkjær fanget opp en dårlig pasning, og kom alene med Espen Bugge Pettersen, men vår målvakt gikk seirende ut av duellen.

Det gikk imidlertid ikke mer enn fem minutter før Haugesund fikk scoringen. Etter godt forarbeid fra Babajide Akintola kom Torbjørn Kallevåg fri i feltet, og satte ballen under Espen Bugge Pettersen og inn i det nærmeste hjørnet.

Etter scoringen var Haugesund nærmere mål nummer to enn vi var utligning, men ingen av lagene fikk mål, og det sto 1-0 til pause.

I pausen gjorde trenerteamet grep, og erstattet Francisco Júnior med Henning Hauger.

Tokmac nær med langskudd

Etter pause løftet vi oss etter hvert noen hakk, og hadde mye ball, men slet med å komme til de store sjansene. Eirik Ulland Andersen fikk en mulighet et kvarter før slutt, men etter å ha dratt av en forsvarsspiller sendte han ballen langt over mål.

Noen minutter senere var Tokmac Nguen nær utligning på vakkert vis, men langskuddet ble flott reddet av FKH-keeper Helge Sandvik i full strekk.

I løpet av det siste kvarteret byttet vi inn både Mustafa Abdellaoue og Lars Sætra i jakten på utligningen, men det ble rett og slett for lite presisjon til at vi kom til det helt store. Noe farlig ble det helt på tampen da Herman Stengel fikk muligheten på hel volley, før Haugesund-keeper Sandvik i neste situasjon glapp ballen i feltet, men det ble ikke noe mer enn disse skremmeskuddene.