Tap for Team SIF

Team SIF kjempet hardt, men tapte til slutt 4-2 borte mot Gjelleråsen. Mathias Gulliksen scoret begge våre mål.

Til tross for tapet leverte Team SIF en godkjent kamp, der de i sluttminuttene ga alt av krefter i jakten på å komme tilbake i kampen. Dessverre holdt det ikke til poeng mot et effektivt Gjelleråsen-lag, som straffet oss hardt i 1. omgang.

Etter en god start av oss tok Gjelleråsen ledelsen noe mot spillets gang etter drøyt tjue minutter. Venstrekant Kristian Bjørndalen dro seg innover i banen, og satte ballen i det lengste hjørnet.

Seks minutter senere slapp vi dem igjen for enkelt inn i vårt felt, og hjemmelaget benyttet muligheten. Ved bakre stolpe kom Emil Åkvåg fri og satte inn 2-0.

Snaue ti minutter før pause økte de så ledelsen til 3-0 på et langskudd fra Michael Lindviksmoen. Like før var vi nær redusering på et frispark fra Hasan Hüseyin Duman, men dessverre traff ballen stolpen.

Vi kom ut med ny giv etter pause, men ti minutter ut i omgangen ble vi redusert til ti mann etter en situasjon i etterkant av en takling på midtbanen. Resultatet ble gult kort til Hasan og Gjelleråsens Thomas Normann og rødt kort til Magnus Lankhof Dahlby.

Gulliksen tomålsscorer

Vi ga oss imidlertid ikke, og fortsatte å kjempe. Fire minutter etter utvisningen reduserte vi til 3-1. Etter en god mulighet for Aleksander Stenseth havnet ballen hos Mathias Gulliksen på tjue meter, og han satte den fint nede i hjørnet.

Like etterpå økte Gjelleråsen til 4-1 da William Lloyd headet et hjørnespark i mål, men vi brukte ikke mange minuttene før vi reduserte på nytt, nok en gang ved Mathias Gulliksen.

Igjen på en retur fra omkring tjue meter. Denne gangen la han ballen rolig ned, før han vakkert skrudde den høyt i hjørnet, utagbart for keeper.

Etter den reduseringen fortsatte vi å kjøre på, og lot aldri Gjelleråsen slappe av. Det gjorde at det var kamp helt ut, men vi fikk aldri reduseringen til 4-3, og kampen ebbet til slutt ut med 4-2-seier til Gjelleråsen.

Kampfakta
Gjelleråsen - Team SIF 4-2 (3-0)
10. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Li kunstgress, 146 tilskuere
Mål: 1-0 Kristian Bjørndalen (21.), 2-0 Emil Åkvåg (27.), 3-0 William Lindviksmoen (37.), 3-1 Mathias Gulliksen (59.), 4-1 William Lloyd (63.), 4-2 Mathias Gulliksen (67.)
Gule kort: Thomas Normann, William Lloyd (GIF), Hasan Hüseyin Duman og Kreshnik Krasniqi (SIF 2)
Rødt kort: Magnus Lankhof Dahlby (SIF 2)
Dommer: Hakan Catalgøl, Løvenstad FK
Vårt lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Loti Celina, Kasper Flo (K), Arnar Gudjonsson, Andreas Nyhagen - Hasan Hüseyin Duman, Mathias Gulliksen, Kreshnik Krasniqi - Adis Mujkić, Magnus Lankhof Dahlby, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Simen Hammershaug 31 min. for Adis Mujkić, Adrian Rogulj 20 min. for Aleksander Stenseth og Åsmund Bergum Edvardsen 10 min. for Hasan Hüseyin Duman.