Storseier i siste hjemmekamp

Team SIF, med fire debutanter i aksjon, slo Vestfossen 6-1 i sin siste kamp på Marienlyst for året.

I timene før A-lagets kamp mot Sandefjord spilte Team SIF sin siste hjemmekamp for sesongen når lokalrival Vestfossen kom på besøk til Marienlyst.

Mens gjestene i hvitt og grønt brukte åpningsminuttene på å gjøre tre bytter, som en del av jakta på å redde andrelaget i 5. divisjon, avgjorde vi i praksis kampen i minuttene etter.

Fire debutanter

Allerede etter drøye fem minutter tok vi ledelsen ved Alban Kadriu. Kreshnik Krasniqi ble spilt frem av Adrian Rogulj, og slo inn foran mål, der Alban scoret i sin første kamp fra start på dette nivået.

Erik Skistad spilte også sin første kamp fra start for Team SIF, og var tredje sist på to av scoringene, mens målvakt Daniel Skretteberg debuterte. Debut ble det også for Daniel Jørgensen, som kom inn for Sebastian Pedersen på overtid.

2-0-målet kom etter et snaut kvarter. Kreshnik Krasniqi vant ballen på midtbanen, og gikk hele veien mot mål før han satte ballen i hjørnet fra 16 meter.

Noen minutter senere la Adrian Rogulj på til 3-0 etter forarbeid fra Alban og Erik. Adrians skudd traff en Vestfossen-spiller på veien mot mål, og utmanøvrerte med det vikarmålvakt Martin Samuelsen hos gjestene.

«Innbytter» Preben Røren reduserte så for gjestene etter 23 minutter, men nærmere kom de aldri.

Innbytter med tre målpoeng

Det roet seg imidlertid noe etter målfesten i åpningen, før vi i det siste kvarteret leverte samme effektivitet som i første halvdel av 1. omgang.

Simen Hammershaug kom inn 23 minutter før slutt, og var sterkt delaktig i nettopp det. Først satte han inn 4-1 på en retur etter et godt forsøk fra distanse av Kreshnik. «Kresh» smalt ballen i tverrliggeren, og ned på streken, før Simen satte returen i mål.

Rett før slutt slo Simen innlegget da Sebastian Pedersen også fikk sin scoring da han la på til 5-1.

Like etterpå ble Simen spilt gjennom av Kreshnik, og satte ballen i mål, men ble avvinket for offside.

Det ble han derimot ikke da han fyrte løs fra distanse like etterpå. Igjen sto Kreshnik for forarbeidet, og kunne dermed notere seg for dagens tredje målgivende, mens Simen banket inn sitt andre, sitt sjuende for sesongen i 3. divisjon og mål nummer 25 for året på tvers av alle turneringer.

Mestscorende i avdelingen

Dette gjør at vi sikret 4. plassen på tabellen, og etter alle solemerker også har sikret oss «tittelen» som avdelingens mestscorende lag. Etter 25 kamper har vi funnet nettmaskene hele 74 ganger. Det er det i tillegg kun fire av lagene på de fire øverste nivåene i Norge som kan slå. Samtidig har vi sluppet inn 33 mål, kun slått av de to topplagene Kvik Halden og Eidsvold Turn.

Årets siste kamp for Team SIF er på lørdag, når de gjester Skjetten. Den kampen har avspark klokka 12.

Senere samme dag møter vi forøvrig Vålerenga på Marienlyst. Billetter til den kampen kan kjøpes her.

Team SIF - Vestfossen 6-1 (3-1)
25. runde i Norsk Tipping-ligaen, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Alban Kadriu (6.), 2-0 Kreshnik Krasniqi (14.), 3-0 Adrian Rogulj (20.), 3-1 Preben Røren (23.), 4-1 Simen Hammershaug (76.), 5-1 Sebastian Pedersen (89.), 6-1 Simen Hammershaug (90.)
Gule kort: Ingen
Dommere: Martin Myrnes Bolstad (Bækkelagets SK), Agron Trena (Langhus IL) og Johannes Morland (Bækkelagets SK)
Vårt lag (4-2-3-1): Daniel Skretteberg - Loti Celina, Arnar Gudjonsson (k), Sondre Fosnæss Hanssen, Andreas Nyhagen - Kreshnik Krasniqi, Erik Skistad - Adrian Rogulj, Alban Kadriu, Aleksander Stenseth - Sebastian Pedersen.
Innbyttere: Simen Hammershaug 23 min. for Aleksander Stenseth, Emad Nayab 11 min. for Adrian Rogulj, Ilmi Sulimani 11 min. for Alban Kadriu, David Campher 1 min. for Andreas Nyhagen og Daniel Jørgensen 1 min. for Sebastian Pedersen.