Sportssjefen er sykemeldt

Jostein Flo ble torsdag operert på Drammen sykehus etter å ha pådratt seg en kraftig muskelavrivning i en internkamp. Sportssjefen er sykemeldt i to uker.

Annonse:

Sist fredag ble det arrangert en uhøytidelig internkamp mellom administrasjonen i Strømsgodset og støtteapparatet på A-laget. Mot slutten av oppgjøret var Jostein Flo maksimalt uheldig i det han skulle score sitt fjerde mål for dagen.

Sportssjefen fikk en rotasjon og pådro seg en avrivning både i muskelen og senefestet på baksiden av låret.

- Vinnerinstinktet tok overhånd. Jeg kjente krampa i låret, men øynet nok en scoring, smiler mannen med 53 A-landskamper for fedrelandet, og 120 mål på 186 kamper for Strømsgodset.

Skaden var såpass alvorlig at Jostein måtte under kniven på Drammen sykehus. Den dyktige ortopeden Marianne Olsson gjennomførte inngrepet, og sørget for at Jostein igjen vil få en funksjonell hamstring. Men det er viktig med skikkelig opptrening, og derfor er Jostein sykemeldt i to uker.

- Rent operativt blir jeg borte fra jobben et par uker grunnet opptrening, men jeg vil selvsagt ha daglig kontakt med klubbledelsen og trenerteamet per telefon, sier sportssjefen.

Vi ønsker Jostein riktig god bedring!

Annonse fra Eliteserien: