SIF 3 snudde til seier

Tredjelaget slo Solberg 3-1 og klatret til 3. plass på tabellen.

Solberg, som sto likt med oss med 13 poeng etter de seks første kampene, tok ledelsen 1-0 etter ti minutters spill på Marienlyst, men to nydelige langskudd snudde kampen for våre rekrutter.

Ti minutter etter ledermålet banket Adrian Rogulj til fra omtrent 25 meter, og ballen skrudde vakkert inn lengste kryss til 1-1.

Rogulj-show i 1. omgang

Like før scoringen hadde samme mann en stor mulighet etter å ha fintet bort en Solberg-forsvarer på lekkert vis, og noen minutter senere fikk han en ny mulighet. Nok en gang fintet han vekk Solberg-forsvarerne som var i veien, men en glimrende redning fra Solberg-keeper Bayram Dogan hindret ny scoring.

Noen minutter senere var Adrian på ferde igjen da han smalt ballen i tverrliggeren, før han endelig lyktes i å sende oss i ledelsen. Angriperen plukket opp en feilpasning, før han banket ballen via stolpen og i nettet, og satte inn 2-1 to minutter før pause.

– Det var to fine mål. Jeg følte jeg fikk sjansen, og da tok jeg dem, smiler tomålsscoreren.

18-åringen har hatt en god start på sesongen, og står nå med fem mål på sju kamper i 4. divisjon. I tillegg scoret han i 3. divisjon i gårsdagens 3-1-seier mot Østsiden.

– Jeg føler sesongen har vært en opptur, og at jeg har gjort ting ganske greit. Vi får håpe det fortsetter sånn.

Tjue minutter før slutt satte Simen Hjerkinn Hammershaug spikeren i kista, da han på strålende vis headet inn et godt innlegg fra Adrian Granåsen Hjelvik til 3-1, som også ble sluttresultatet.

Gode treninger er årsaken

Med det klatrer tredjelaget opp til 3. plass på tabellen. Det er trener Kjetil Lundebakken naturligvis strålende fornøyd med, og han legger mye vekt de gode treningene man har hatt i det siste.

– Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen, spesielt i 1. omgang, der vi er veldig solide i 1. omgang. Treningene vi gjør gir oss de kampene her, forteller Kjetil.

Han snakket også i store ord om dagens gigant på banen, tomålsscorer Adrian Rogulj.

– Han spiller en veldig god kamp i dag. Gjør få feil med ballen, og er veldig farlig offensivt. Noen av de skuddene hans er helt sinnssyke. To klassescoringer.

To debutanter

I sluttminuttene ble også Oscar Kilnes Jensen (15) og Daniel Bjørge Jørgensen (16) byttet innpå, og de fikk dermed begge sin debut i seniorfotballen.

– De har vært på benken noen kamper nå, og når vi følte at vi hadde kontroll på kampen i dag ga vi dem sjansen. De er født i 2001 begge to, og vi hadde også flere 2001-modeller fra start i dag, avslutter Kjetil.

Godset 3 - Solberg 3-1 (2-1)

• 7. runde i 4. divisjon, Marienlyst stadion

• Mål: 0-1 Ola Dugbartey Samson Narnor (10.), 1-1 Adrian Rogulj (21.), 2-1 Adrian Rogulj (43.), 3-1 Simen Hjerkinn Hammershaug (70.)

• Dommer: Espen Samuelsen, Vestfossen IF

• SIF 3s lag (4-4-2): Jørgen Johnsen - Adis Mujkić, David Campher, Aristide Mutula Sagbakken, Martin Kaasa Larsen - Erik Stavås Skistad (Oscar Kilnes Jensen fra 78.), Adrian Granåsen Hjelvik, Mathias Fjeld Gulliksen, Adrian Rogulj - Simen Hjerkinn Hammershaug (Daniel Bjørge Jørgensen fra 86.), Noah Jean Holm