Jostein Flo og Øyvind Storflor

Sesongavslutning på Champions Club

I dag var det avslutningslunch for spillere, trenere, støtteapparat og administrasjonen i toppetasjen på Marienlyst.

Annonse:

Spillergruppa gjennomførte årets siste felles aktivitet, med testing inne i MIF-hallen på morgenen - før det hele ble avrunde med en hyggelig seanse på Champions Club. Til stede var også trenere fra både A-laget og utviklingsavdelingen, samt støtteapparat, styremedlemmer og administrasjonen.

Tradisjonell norsk julemat fra Skutebrygga sto på menyen, severt av driftssjef Ståle Gundersen og hans besetning. Etter å ha svelget unna utsøkt ribbe og medisterkaker, grep sportssjef Jostein Flo mikrofonen for utdeling av blomster og reisegavekort til de som forlater Strømsgodset etter årets sesong. Han kom også med noen velvalgte ord om årets sesong og bedyret at han allerede gleder seg til 2017-sesongen.

Takk for innsatsen!

Øyvind Storflor, Nana Boateng, Petter Vaagan Moen (klar for HamKam i dag), Lukasz Jarosinski og Borger Thomas takket alle for seg. Nana har mottatt blomster og gavekort siden 2012, noe sportssjefen gjorde et morsomt poeng ut av. Hvorvidt ghaneseren fra Manchester City returnerer for sjette gang er for tidlig å si noe om. Men er det noe vi har lært de siste årene, så er det å aldri avskrive Nana Boateng i Strømsgodset.

Nana Boateng
Nana Boateng

Øyvind fikk med seg gode og svært velfortjente ord fra Jostein Flo. Hyllestfilmen som ble laget foran avskjedskampen på Marienlyst ble også vist, og alle de fremmøtte avsluttet med å gi en av tidenes beste Strømsgodset-spillere stående applaus. Dette var Øyvinds siste dag på jobb som Godset-spiller, og det i seg selv er temmelig vemodig. Nok en gang ønsker vi Øyvind lykke til videre i Trondheim.

Keeperne Lukasz Jarosinski og Borger Thomas ble også takket av med blomster og gavekort tirsdag formiddag. Begge har kontrakter som utløper etter årets sesong.

I tillegg takket personlig utvikler Mette Rosseland for seg etter flere sesonger i A-lagsteamet. Mette kom inn i klubben i 2011. Hun har gjort en kjempejobb med både spillere og trenere, og vært en viktig bidragsyter for å bygge opp både kultur og verdier. Mette har ikke minst sørget for at vi har levd etter disse verdiene i det daglige. Hun er flink til å se mennesker, forstå de ulike behovene, og skape tillit og trygghet slik at vi sammen kan utvikle oss til å bli bedre. Vi setter veldig pris på den jobben Mette har gjort gjennom disse årene, og ønsker å takke henne for innsatsen.

Samfunnspriser

Underveis i lunchen ble det også delt ut priser fra samfunns/markedsavdelingen i Strømsgodset. Leder for samfunnsansvar, Lage Sofienlund, ga en ekstra oppmerksomhet til Martin Rønning Ovenstad og Mounir Hamoud for det flotte arbeidet de har gjort i forbindelse med klubbens økte satsing på Blåtimen.

Martin ble kåret til årets samfunnsspiller i Strømsgodset. Lier-gutten er den som har deltatt på flest Blåtimer, og han er alltid raus og positivt innstilt som forbilde i møte med barn og unge. Martin representerer det vi forbinder med ekte kjærlighet i Strømsgodset. Tusen takk for arbeidet!

Lage Sofienlund og Martin Rønning Ovenstad
Lage Sofienlund og Martin Rønning Ovenstad

Mounir fikk prisen for årets samfunnsengasjement for sitt initiativ til å videreutvikle klubbens arbeid med å spille på lag med lokalsamfunnet i Drammen. Mounir har selv spurt om å få være med på Blåtimer og ønsker oppriktig å bruke sin posisjon som rollemodell til det beste for barn og unge i distriktet. Rett og slett forbilledlig innstilling fra en flott fyr!

Mens trenere og administrasjonen nå jobber videre frem mot jul, tar spillerne en velfortjent ferie. De har fått helt fri de neste to ukene, før det er i gang med egentreningsprogram for hver enkelt spiller.

 

Annonse fra Eliteserien: