Se Godset-FKH for 99 kroner

Responsen fra publikum var så god mot Molde at vi kliner til med 99 kroner billetten også i neste hjemmekamp mot FK Haugesund.

Annonse:

Det var full mobilisering på flere fronter i Drammen gjennom hele forrige uke, med det resultat at over 7000 tilskuere tok turen til Marienlyst. Stemningen på Marienlyst var helt fantastisk, men vi klarte dessverre ikke å gi fansen en etterlengtet seier.

Om halvannen uke gjør vi et nytt forsøk når FK Haugesund kommer til byen lørdag 6. oktober (18.00). Uansett hvor tungt det er nå så kan vi ikke gi oss nå. Vi må mobilisere på nytt for å hjelpe guttene til tre poeng. Vi skal klare dette sammen!

Og vi håper alle som var på Molde-kampen kommer tilbake igjen. Til samme pris.

Vi kjører 99 kroner per billett igjen. Tilbudet gjelder på alle tribuner.

Billetter kjøper du her.

- Vi ønsker å takke alle supporterne som var her mot Molde. Det er fantastisk å se hvilken kraft som er i Drammen når vi trenger det som mest. Det er stor vilje til å støtte laget og vi er heldige som har så lojale fans. Siden responsen var så god på tilbudet sist, velger vi å kjøre samme pris i neste hjemmekamp. Vi håper å fylle Marienlyst igjen, sier Signe Rismyhr Engelund.

Hun opplevde forrige uke som veldig positiv. Atmosfæren var annerledes enn tidligere i sesongen, der mange supportere tydelig utrykte viktigheten av å stå bak laget i en tøff situasjon. Selv ikke den skrekkelige åpningen på kampen mot Molde ødela det. Publikum støttet laget til det siste og flere sto sågar igjen og klappet etterpå. Det setter vi stor pris på.

- Vi håper alle som var her mot Molde kommer tilbake når vi møter FK Haugesund. Vi kan ikke stoppe mobiliseringen nå. Vi vil ha hele Drammen på kamp igjen, sier Engelund.

Vi oppfordrer alle supportere til å bidra med markedsføring av kampen. Summen av alle som bidrar kan gi en stor effekt. Bruk emneknaggen #FyllMarienlyst når dere omtaler kampen i sosiale medier.

Annonse fra Eliteserien: