Jostein Flo og Dag Lindseth Andersen

Ny strategiplan presenteres

Ledelsen i Strømsgodset har vedtatt ny strategiplan. Torsdag klokken 12.00 presenteres denne for samarbeidspartnere og presse på Marienlyst.

Annonse:

Arbeidet med strategiplanen for perioden 2017-2020 startet på nyåret. Det har vært en bred prosess – ledet av daglig leder Dag Lindseth Andersen, der de ansatte er blitt involvert på ulike nivåer underveis. Det har vært viktig for ledelsen å bruke tilstrekkelig med tid, slik at denne planen er godt forankret på alle nivåer internt i klubben.

På vårparten ble strategiplanen enstemmig vedtatt av styret, og nå er vi endelig klare for å kommunisere ut fremtidsplanene til samarbeidspartnere, supportere og alle som har et forhold til Strømsgodset. 

- Det har vært en veldig spennende prosess, og jeg tror det var riktig og nyttig av oss å bruke god tid på dette. Jeg føler nå at det er en samlet klubb som er enige om veien videre, hvilket målsettinger vi skal ha og hvordan Strømsgodset skal se ut i årene som kommer. Vi gleder oss til å presentere strategien, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.

Følgende personer fra ledelsen i Strømsgodset vil være til stede under selve presentasjonen:

Dag Lindseth Andersen, daglig leder

Egil Meland, styreleder

Jostein Flo, sportssjef

Rune Martinsen, markedssjef

Alle disse være tilgjengelig for pressen etter at presentasjonen av strategiplanen er ferdig.

For våre samarbeidspartnere vil SIF-lunchen starte klokken 11.30, mens presentasjonen innledes klokken 12.00.

I tillegg til presse og samarbeidspartnere er også representanter for GodsetUnionen invitert til torsdagens seanse på Marienlyst.

Annonse fra Eliteserien: