Ny storseier for Team SIF

Tokmac Nguen var brennhet da Team SIF slo Østsiden 5-1 mandag.

Anført av en brennhet Tokmac Nguen, som var involvert av fire av fem mål, tok Team SIF tre nye poeng i 3. divisjon i kveld. Team SIF var for anledningen forsterket med Kim André Madsen, Stian Ringstad, Mathias Gjerstrøm og nevnte Tokmac fra A-laget, og de fire gjorde alle en fin figur

Det var imidlertid gjestene som tok ledelsen mot spillets gang etter 23 minutter ved Jens Grønneberg Johansen.

Snudde kampen på ti minutter

Etter det handlet imidlertid det aller meste om oss. Kun fire minutter etter ledermålet satte Tokmac inn sitt første. Hasan Hüseyin Duman ble spilt gjennom av Mathias Gjerstrøm, og fant Tokmac foran mål. Han rundet både forsvarsspillere og keeper, før han kontrollert satte inn utligningen.

Ti minutter senere var kampen snudd. Etter at vi rullet opp på høyre kom Gjerstrøm til innlegg, og etter en stuss fra en forsvarer havnet ballen hos Aleksander Stenseth like utenfor feltet. Han hamret løs på volley, og ballen smalt i det nærmeste hjørnet.

Rett før pause la så Stian Ringstad på til 3-1. Igjen var Hasan og Tokmac involvert, før sistnevnte til slutt la ballen til Stian. Fra omtrent ti meters hold plasserte han ballen trygt i det lengste hjørnet.

Tokmac-dobbel etter pause

Fem minutter etter hvilen ble Tokmac så tomålsscorer på merkelig vis. Gjerstrøm gikk for skudd på et frispark fra omkring 25 meter – og det er godt mulig at skuddet hadde gått rett i mål – men på veien dit var den borti ryggen til en flyvende Tokmac, som dermed la på til 4-1.

Etter vår fjerde scoring roet kampen seg veldig, samtidig som begge lag gjorde flere bytter. Da det så ut til å ebbe ut med 4-1-seier ville imidlertid Tokmac ha mer.

Etter en glimrende gjennombruddspasning fra innbytter Adrian Rogulj rundet han igjen Østsidens målvakt og satte inn 5-1 et minutt før full tid.

Kveldens seier gjør at Team SIF klatrer opp til 5. plass på tabellen, fem poeng bak 2. plass og med seks poeng ned til nedrykk. Nå venter Vestfossen på Strandajordet neste tirsdag, før vi avslutter vårsesongen med hjemmekamp mot Skjetten tirsdagen etter.

Team SIF - Østsiden 5-1 (3-1)
11. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Marienlyst stadion, ca. 100 tilskuere
Mål: 0-1 Jens Grønneberg Johansen (23.), 1-1 Tokmac Nguen (27.), 2-1 Aleksander Stenseth (37.), 3-1 Stian Ringstad (43.), 4-1 Tokmac Nguen (50.), 5-1 Tokmac Nguen (89.)
Gule kort: Mathias Gulliksen, Kreshnik Krasniqi (SIF 2), Petter Stedjeberg, Marius Pierau og Harold Mufoncol (ØILF).
Dommer: Herman Leiulfsrud Aass, Fossum IF
Vårt lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Loti Celina, Kim André Madsen, Arnar Gudjonsson, Stian Ringstad - Mathias Gjerstrøm, Mathias Gulliksen, Kreshnik Krasniqi - Hasan Hüseyin Duman, Tokmac Nguen, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Andreas Nyhagen 29 min. for Stian Ringstad, Adrian Rogulj 20 min. for Aleksander Stenseth, Alban Kadriu 15 min. for Hasan Hüseyin Duman, Simen Hammershaug 7 min. for Kreshnik Krasniqi, Sondre Fosnæss Hanssen 5 min. for Loti Celina.