Ny seier for rekrutt

Rekruttlaget slo Korsvoll 3-0 på Marienlyst i dag. Åsmund Edvardsen, Mustapha Fofana og Hasan Hüseyin Duman scoret målene.

Rekruttlaget spilte i dag treningskamp mot Korsvoll på Marienlyst, som i likhet med vårt andrelag spiller i 3. divisjon. Det var imidlertid et svekket Korsvoll-lag som kom til Marienlyst, og det må kunne sies at det var en tydelig nivåforskjell på lagene i dag.

Trener Vítor Gazimba (bildet) var godt fornøyd med kveldens kamp, og spesielt med at man holdt nullen for første gang i vinter. Samtidig ser man en tydelig fremgang, og det har gitt resultater i to gode kamper og seire mot to gode 3. divisjonslag, Lørenskog og Korsvoll, i de to siste kampene.

Blant spillerne som sto frem var Ilmi Sulimani (19), som kom fra Solberg i vinter. Kantspilleren noterte seg for to målgivende, og sørget sammen med backen Jørgen Sjøl (17) for at Korsvoll slet med å håndtere vår høyreside.

Det første målet kom fem minutter før pause. Ilmi slo inn foran mål fra høyresiden, der Åsmund Edvardsen ga oss ledelsen.

Like etter pause ble så ledelsen doblet da Ilmi slo en god ball mellom forsvar og keeper, og fant innbytter Mustapha Fofana ved bakre stolpe.

Snaue ti minutter senere økte så Hasan Hüseyin Duman til 3-0 – som så ofte før på frispark. Fra snaue 25 meter satte han ballen mellom spillerne i muren og i det nærmeste hjørnet.

Kampfakta
Strømsgodset G19 - Korsvoll 3-0 (1-0)
Treningskamp, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Åsmund Edvardsen (40.), 2-0 Mustapha Fofana (49.), 3-0 Hasan Hüseyin Duman (57.)
Vårt lag (4-2-3-1): Matias Finnestrand - Jørgen Sjøl, Kasper Flo, Arnar Guðjónsson, Andreas Nyhagen - Mathias Gulliksen, Hasan Hüseyin Duman - Ilmi Sulimani, Åsmund Edvardsen, Adrian Rogulj - Simen Hammershaug.
Innbyttere: Mustapha Fofana for Åsmund Edvardsen (45.), Daniel Skretteberg for Matias Finnestrand (65.), Erick Lukungu for Andreas Nyhagen (65.), Adrian Hjelvik for Hasan Hüseyin Duman (65.), Adis Mujkić for Adrian Rogulj (70.), Sondre Fosnæss Hanssen for Arnar Guðjónsson (74.) og Johannes Dahlby inn for Ilmi Sulimani (83.)