- Mer selvtillit i gruppa nå

Marcus Pedersen forklarer hvorfor det har løsnet for både han selv og laget.

Annonse:

Etter en strevsom vårsesong er Godsets nummer 10 for alvor i gang med høstjakta. Tre mål på de fire siste kampene er anstendig, men Marcus er sulten på mer.


- Det har løsnet litt. Det har selvsagt en sammenheng med at laget gjør det bedre. Da blir det også litt lettere for meg, sier han.

Marcus Pedersen føler seg i stadig bedre form, og han blir dessuten langt farligere foran mål nå som det er bedre rytme i angrepsspillet. Marcus fores med innlegg og alle vet hvor vanskelig han er i stoppe inne i boksen.

_E6A6376Marcus Pedersen

Gjør hverandre gode

- Det er i boksen jeg er best. Får prøve å holde meg der inne. I det siste har jeg også fått god hjelp av folk som kommer inn i boks og innleggene har også vært litt bedre, sier han.

At laget nå får uttelling er ikke tilfeldig, mener Marcus.

- Det har nok med at vi har mer selvtillit i gruppa. I de siste 3-4 kampene har vi bygd hverandre såpass opp at det glir veldig offensivt og vi er der vi engang var. Det er deilig å tre utpå Marienlyst igjen og kjenne at du kommer til å få masse sjanser, sier 27-åringen.

Marcus ser frem til resten av sesongen og han tror det kan bli en morsom høst i Drammen dersom gutta legger ned grovjobben og ofrer seg for hverandre.

- I de to siste hjemmekampene har flere ligget igjen med krampe i begge beina. Det må alltid ligge der i bunn for at vi skal fortsette sånn her utover.

- Måtte jobbe med meg selv

Hamar-gutten fikk mye kritikk i vårsesongen, men han fikk fornyet tillit av trenerteamet og jobbet seg ut av en av en veldig vanskelig periode. Slik forklarer han det som skjedde:

- Det var en periode hvor jeg tenkte veldig mye. Jeg er ikke vant til å ikke score mål og ikke være on fire. Jeg måtte jobbe litt med meg selv og jeg synes jeg har kommer greit ut av det. Og jeg synes vi er en god gjeng nå som har samlet hverandre. Veldig bra liv i gutta sammen. Vi ser at alle gjør sitt beste for sidemannen. Det skal være der for at vi tar de tre poengene, sier Marcus Pedersen.

Han forteller videre om en gjeng som trives i hverandres selskap både på og utenfor banen. Det er rett og slett et veldig godt miljø, og spillerne finner på mye ting sammen også på fritiden.

- Vi har tatt litt grep der også. Vi samles oftere og gjør ting sammen. Ser ut som det har fungert ganske bra.

_E6A5367 Aron

 

Annonse fra Eliteserien: