Marcus gjester podden

Marcus Pedersen forteller om sin karriere og sitt spesielle forhold til Strømsgodset i nok en Estepona-utgave av Godset-podden.

Annonse:

27-åringen fra Stange er utvilsomt en av Strømsgodsets mest profilerte spillere, og han har definitivt en interessant historie å fortelle. I denne podcasten prater vi naturligvis om hvorfor han har et spesielt forhold til Strømsgodset. Marcus har banket inn 54 mål på 106 kamper i blått og hvitt - fordelt på to perioder. Det er utvilsomt her han har spilt karrierens beste fotball.

Lillebror Sebastian har også blitt Godset-spiller denne vinteren, noe som blir et naturlig tema i podcasten. Apropos familie: Vi kommer også innom hvordan Marcus har opplevd å bli pappa for første gang.

Marcus Pedersen er en person som mange mener mye om. Men føler han seg urettferdig behandlet og misforstått fra tid til annen? Det spørsmålet besvares i denne Estepona-utgaven av podden.

Marcus forteller også om sine forventninger foran en ny og spennende sesong. Og han føler selv at han er i rute en måned før alvoret starter.

Som alltid anbefaler vi å laste ned eller abonnere på Godset-podden i iTunes og/eller SoundCloud.

_P4A3591Marcus Pedersen
Annonse fra Eliteserien: