Målløst i Molde

Godset gjorde jobben defensivt, og karret til seg et sterkt poeng på Aker stadion.

En god prestasjon, og fantastisk innsats av spillerne, gjorde at vi fikk med oss uavgjort og et poeng fra Molde, til tross for at hjemmelaget ved et par anledninger mot slutten av kampen var fryktelig nære å ta de tre poengene.

Kampens første mulighet kom etter 18 minutter, da hjemmelaget fikk en overgang etter vårt hjørnespark. Lynkjappe Fredrik Brustad kom til avslutning, men til side for mål.

Marcus ut med skade

Etter en snau halvtime ble vi så tvunget til å gjøre vårt første bytte, da Marcus Pedersen måtte ut med skade. Inn kom Pontus Engblom.

I det 34. minutt kom vi til vår første sjanse. Tokmac Nguen kom seg fri foran mål, men avslutningen fra skrått hold ble reddet til hjørnespark av Molde-keeper Linde.

Det var stort sett det som skjedde i 1. omgang, og lagene gikk da til pause på stillingen 0-0, etter en omgang der lagene hadde noen muligheter hver, men ingen av det ordentlig store slaget.

Molde kom bedre ut i 2. omgang, og styrte det meste av spillet, mens vi prøvde oss på noen overganger. Sjansene lot imidlertid vente på seg frem til de siste tjue minuttene.

Store Molde-sjanser mot slutten

18 minutter før slutt fikk Molde en sjansebonanza ut av en annen verden. Etter at de tre første avslutningene ble reddet og blokkert, endte den fjerde like utenfor mål.

På overtid svingte kampen litt fra side til side, og vi fikk først en mulighet ved Bassel Jradi, men hans avslutning ble blokkert. Da fikk i stedet Molde en mulighet til å ta ledelsen, på kampens største sjanse.

Etter en retur fra Espen Bugge Pettersen havnet ballen hos Molde-toppscorer Björn Bergmann Sigurðarson, men islendingen satte den eventyrlige muligheten i stolpen. Dermed sto det 0-0 også etter 90 minutter.

Det betyr at vi reiser hjem fra Molde med et meget sterkt, og samtidig viktig, bortepoeng. Nå venter en fotballpause på tre øker før vi starter høstsesongen mot Vålerenga hjemme på Marienlyst mandag 7. august.

Kampfakta Molde - Strømsgodset 0-0