Likte responsen fra gutta

De første 45 minuttene var såpass svake at spillerne fikk høre det i pausen. Måten de responderte etter hvilen gledet trener Tor Ole Skullerud.

Annonse:

Strømsgodset leverte en 1 omgang godt under pari på Alfheim stadion i Tromsø. Vertene gikk til pause med ledelse 1-0, men den kunne meget vel vært større.

Vi var altfor upresise i det meste vi foretok oss, og spilte oss gang på gang i trøbbel. Vi ga rett og slett bort ballen utilgivelig mange ganger. Og derfor var hovedtreneren regelrett forbannet i garderoben midtveis.

- Vi leverte en meget svak 1 omgang. Jeg var veldig tydelig og ærlig på det i pausen. Derfor smalt det litt i garderoben, sier vanligvis så sindige Toro.

Hvis han var misfornøyd med de først 45 minuttene, var han desto mer fornøyd med siste halvdel av kampen. Spillerne plukket opp hansken og viste en helt annet tilstedeværelse. Ikke bare fikk vi utligningen, vi kunne fort vekk reist hjem med alle tre poengene.

Men vi er glad for det ene vi kjempet oss til, slik kampen fortonet seg.

- Det var et annet lag som kom på banen etter pause og vi klarer å snu kampen. Det tar vi med oss. Jeg merker på spillerne at det betydde en del. Det er stor forskjell å reise hjem fra Tromsø med ett eller null poeng, sier Tor Ole.

- Hva er du mest fornøyd med etter pause?

- Det var moral i laget. Vi var mye bedre på ball. Det var flere tok ansvar og tok tak etter pause. Det likte jeg. Det forteller om en stor grad av stolthet i forhold til det vi prata om i pausen, sier Tor Ole Skullerud.

Annonse fra Eliteserien: