Kevin Keegan til Drammens Teater!

Selveste Kevin Keegan kommer til Drammens Teater! Han vil holde et foredrag om lederskap, motivasjon og lidenskap.

Mandag 2. oktober arrangerer Strømsgodset sitt årlige SIF EXPO for sine samarbeidspartnere. I år blir det et helt annet arrangement enn tidligere da klubben har inngått samarbeid med Drammens Teater og hentet inn et verdensnavn til å toppe plakaten!

«Det er viktig å tenke litt nytt, det er viktig å finne på litt nye ting» sier en særdeles stolt og engasjert markedssjef i Strømsgodset; Rune Marthinsen.

"Han er i sannhet en legende"

— Rune Marthinsen
«Dette blir et internt og lukket arrangement – kun for Strømsgodsets samarbeidspartnere, spillere, trenere og ledere. Det skal være attraktivt å være samarbeidspartner med Strømsgodset, og dette blir et eksklusivt treff for våre partnere med et av planetens mest kjente navn. Han er i sannhet en legende» sier Marthinsen.

Kevin Keegan har en enestående karriere som spiller, med tre ligamesterskap og triumf i serievinnercupen (Champions League) med Liverpool. Han ble kåret til Europas beste spiller 2 ganger på 80-tallet og spilte hele 63 kamper for det Engelske landslaget.Kevin Keegan har en enestående karriere som spiller, med tre ligamesterskap og triumf i serievinnercupen (Champions League) med Liverpool. Han ble kåret til Europas beste spiller 2 ganger på 80-tallet og spilte hele 63 kamper for det Engelske landslaget.

Han avsluttet sin spillerkarriere i Newcastle hvor han førte de stolte «skjærene» til opprykk, og 8 år etter han la opp vendte han tilbake til fotballen da han ble utnevnt til manager i samme klubb.

Annonse:
Han er en like stor legende i Newcastle som i Liverpool etter at han førte laget tilbake til Premier League og til to sølvplasser i den engelske toppserien. Senere ble det managerkarrierer for England, Fulham og Manchester City.

article-2617906-027F3E8800000578-249_634x463

«Kevin Keegan er fotballens første superstjerne, et ikon, og han har satt sitt preg på fotballen i flere tiår. Vi skal få høre hans historie – fortalt av han selv. Det blir et foredrag med stor overføringsverdi til næringslivet; om hardt arbeid, lidenskap og utholdenhet. Det å ta valg og å sette seg mål. Kevin Keegans foredrag er fantastiske. Han er en vanvittig inspirerende person, han har masse på hjertet og det er en opplevelse å høre han prate. Jeg har drømt om å få Kevin til Drammen i flere år, og nå har vi endelig lyktes» sier Marthinsen, som også kan røpe at Keegan ikke vil bli alene på scenen denne kvelden.

«Dette vil bli en helt spesiell kveld i Drammens Teater, med flere forskjellige aktører og diverse innslag fra scenen. Det vil bli en kveld som det vil bli pratet om i lange tider etterpå, og programmet vil bli offentliggjort etter hvert. Men, det vil utvilsomt være Kevin Keegan som er hovedpersonen – ingen tvil om det» avslutter en opprømt markedssjef i Strømsgodset.

PS. Kevin Keegan spilte mot Strømsgodset på Ullevaal i Cupvinnercupen i 1974. Resultatet ble 1-0 til Liverpool.

Annonse fra Eliteserien: