Kamper i uke 39

Denne uka spilles det seks kamper i toppfotballen i Strømsgodset.

Annonse:

Mandag: Strømsgodset 2 - Kvik Halden (3. divisjon)

Andrelaget starter kampuka i kveld, når Kvik Halden gjester Marienlyst. Før kveldens kamp ligger vi på 9. plass med 29 poeng på 21 kamper, mens vår motstander ligger på 3. plass med 42 poeng.

Det motsatte oppgjøret tapte vi 6-1. Forhåpentligvis får vi et bedre resultat i kveld, der vi stiller med åtte fra A-stallen. Deriblant Pål Vestly Heigre, som dermed spiller sin første offisielle kamp i Strømsgodset-drakt.

Team SIF stiller med følgende lag (4-3-3): Pål Vestly Heigre - Mounir Hamoud, Arnar Thor Gudjonsson, Snorre Nyseter Kortgaard, Stian Ringstad - Hasan Hüseyin Duman, Christian Rubio Sivodedov, Mathias Berg Gjerstrøm - Andreas Hoven, Pontus Engblom, Abdul-Basit Agouda.

Avspark på Marienlyst er klokken 19:30.

Tirsdag: Strømsgodset 3 - Jevnaker (4. divisjon)

I morgen skal tredjelaget prøve å snu en dårlig trend i det siste, når Jevnaker kommer på besøk til Marienlyst. Vi ligger på 6. plass med 37 poeng på 20 kamper, mens Jevnaker ligger nest nederst på 13. plass med kun ni poeng.

I bortekampen vant vi hele 5-1. Mathias Fjeld Gulliksen og Simen Hammershaug scoret to mål hver, mens Erik Stavås Skistad scoret det siste.

Avspark på Marienlyst er klokken 19:00.

Onsdag: Konnerud G16 - Strømsgodset G16 (Interkrets)

Dagen etter skal G16-laget opp mot Konnerud i Interkrets-serien. Konnerud har tre seire og to tap i høst, mens vi har én seier, et uavgjort og tre tap.

Avspark på Konnerud kunstgress er klokken 19:45.

Lørdag: Strømsgodset G16 - Haugesund G16 (Nasjonal G16)

På lørdag er det ny G16-kamp, denne gangen i den nasjonale G16-serien, når Haugesund er motstander. I nasjonal serie har vi en seier og tre tap på de fire første, mens Haugesund har én seier, et uavgjort og to tap.

Avspark på Marienlyst stadion er klokken 13:00.

Søndag: Viking - Strømsgodset (Eliteserien)

Søndag kveld er det ny kamp i Eliteserien, når vi gjester tabelljumbo Viking, som kommer fra et 2-1-tap for Haugesund denne runden.

Samtidig kommer vi i god flyt, og har kun ett tap på de åtte siste kampene. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på dette, og ta en ny trepoenger i Stavanger på søndag.

Avspark på Viking Stadion er klokken 18:00.

Søndag: Strømsgodset G16 - Strømsgodset IF G16 (Interkrets)

Samtidig som A-laget møter Viking, spiller vårt G16-lag mot Strømsgodset IF i Interkrets-serien. Søndagens motstander står med to seire, et uavgjort og to tap på de fem første kampene i høst.

Avspark på Gulskogen kunstgress er klokken 18:00.

Annonse fra Eliteserien: