Team SIF - Moss FK 2-5, 18. april 2017: Hovedtrener Vitor Gazimba.

Juniorlaget slo Fredrikstad

Juniorlaget slo Fredrikstad 3-0 i sin siste treningskamp før den nasjonale G18-serien sparkes i gang til helgen.

Unggutta spilte i går sin tredje treningskamp for året. Etter 4-3-seier over Selbak og 3-0-tap for Vålerenga, ble det i går 3-0-seier over Fredrikstad. Et resultat og en prestasjon som gledet trener Vítor Gazimba.

– Vi hadde en veldig god treningsuke, og det fikk vi ut i kampen i går. Vi var veldig godt organiserte defensivt, og holdt nullen for første gang i år, og samtidig var vi gode offensivt og gode med ballen i laget, oppsummerer portugiseren.

–Årets beste prestasjon

Vítor roser også gårsdagens motstander, som han mener var et godt organisert lag som hadde et tydelig ønske om å spille. Samtidig er han tydelig på at dette var årets beste prestasjon så langt av hans egne gutter.

Det første målet kom etter 20 minutter, da Emad Nayab ga oss ledelsen med et flott frispark. Slik sto det seg en stund, men etter 70 minutter doblet vi ledelsen etter flott spill.

Simen Hammershaug fant Sander Gurrik, som doblet ledelsen til 2-0.

Med sju minutter igjen av kampen skaffet Daniel Jørgensen et straffespark, der Ilmi Sulimani bommet, men Ilmi gjorde opp for seg da han skaffet oss et nytt straffespark like etter.

Denne gangen gikk Mathias Moldjord frem, og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Neste kamp nå er altså seriestarten i nasjonal liga for G18. Der venter MIF på bortebane. Den kampen spilles klokken 12:00 på lørdag.

Kampfakta Fredrikstad G19 - Strømsgodset G19 0-3 (0-1)
Treningskamp
Mål: 0-1 Emad Nayab (20.), 0-2 Sander Gurrik (70.), 0-3 Mathias Moldjord (85., str.)
Vårt lag (4-3-3): Innlånt keeper fra FFK - Adis Mujkić, David Campher, Sondre Fosnæss Hanssen, Erick Lukungu - Åsmund Edvardsen (K), Mathias Gulliksen, Erik Skistad - Emad Nayab, Mustapha Fofana, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Daniel Jørgensen 45 min. for Åsmund Edvardsen, Ilmi Sulimani 45 min. for Emad Nayab, Simen Hammershaug 45 min. for Aleksander Stenseth, Adrian Hjelvik 45 min. for Erick Lukungu, Johannes Dahlby 30 min. for Adis Mujkić, Mathias Moldjord 30 min. for Erik Skistad og Sander Gurrik 30 min. for Mustapha Fofana.