Simen Hjerkinn Hammershaug ble med to scoringer og en målgivende den store helten for tredjelaget mot Kongsberg. Han står nå med 14 scoringer på 14 kamper i 4. divisjon.

Juniorlaget videre i NM

Juniorlaget slo Ørn Horten 5-0 og gikk videre til 3. runde i NM.

Juniorlaget spilte i kveld 2. runde i NM på Marienlyst, etter å ha slått Kongsberg 5-0 på bortebane i 1. runde for to uker siden.

Mot Ørn Horten i kveld ble det nok en gang 5-0-seier. I likhet med mot Kongsberg møtte vi et lag som lå dypt, men vi fant veien gjennom etter hvert.

Simen Hammershaug ga oss ledelsen sju minutter før pause da han fikk med seg ballen etter litt klabb og babb i feltet og plasserte den i det lengste hjørnet.

Målfest etter pause

Og i 2. omgang sørget vi for at det aldri var noe tvil om hvem som skulle ta seg videre til 3. runde i kveld.

Tre minutter ut i omgangen doblet Magnus Lankhof Dahlby ledelsen etter å ha blitt spilt gjennom av Hasan Hüseyin Duman, og ti minutter senere scoret Simen sin andre etter å ha blitt spilt fri alene med keeper.

Deretter gikk det ikke mer enn ytterligere to minutter før Aleksander Stenseth la på til 4-0. Etter å ha blitt spilt fri av Adis Mujkić satte han ballen kontrollert og kaldt mellom beina på Ørn Hortens utrusende keeper.

Tolv minutter før slutt satte så innbytter Ilmi Sulimani vår femte. Etter innlegg fra en annen innbytter, Adrian Rogulj, fikk Ilmi to muligheter, og etter at den andre ble reddet av keeper scoret han på nummer to.

Dermed går vi videre til 3. runde i NM, og rekruttlaget står nå med ikke mindre enn 24-2 i målforskjell på sine fem siste kamper i G19-NM og 3. divisjon, noe som rett og slett er meget imponerende.

Strømsgodset G19 - Ørn Horten G19
2. runde i G19-NM, Marienlyst stadion
Mål: 1-0 Simen Hammershaug (38.), 2-0 Magnus Lankhof Dahlby (48.), 3-0 Simen Hammershaug (58.), 4-0 Aleksander Stenseth (60.), 5-0 Ilmi Sulimani (78.)
Dommer: Telmen Undrakh (IL Skrim)
Vårt lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Sondre Fosnæss Hanssen, Kasper Flo, Arnar Guðjónsson, Erick Lukungu - Hasan Hüseyin Duman, Mathias Gulliksen, Kreshnik Krasniqi - Simen Hammershaug, Magnus Lankhof Dahlby, Aleksander Stenseth.
Innbyttere: Adis Mujkić, Ilmi Sulimani, Adrian Rogulj, Åsmund Bergum Edvardsen, Erik Skistad og Jens Hoff.