Andreas Hoven

Hoven forlenger kontrakten

Andreas Hoven (19) har satt navnetrekket på en ny kontrakt med Godset ut 2018-sesongen.

Annonse:

Den fysisk robuste kantspilleren har imponert hovedtrener Tor Ole Skullerud gjennom vinteren. Nå belønnes han med en ny kontrakt. Torsdag signerte 19-åringen på en avtale ut 2018-sesongen.

- Andreas har tatt store seg og vi gleder oss til å følge den videre utviklingen hans, sier sportssjef Jostein Flo.

Fire av klubbens talentfulle unggutter er blitt leid ut til klubber i Obos-ligaen og 2. divisjon. Hoven skal imidlertid ingen steder. Den lokale 19-åringen kommer til å trene fast med A-laget fremover.

- Grunnen til at vi ikke leier ut Andreas er fordi han er nær en plass i kamptroppen, og da utvikler han seg best her hos oss, sier Flo.

Andreas Hoven har vært inne i Godset-systemet siden han var 14 år, og han har flere aldersbestemte landskamper. Andreas har tidligere slitt en del med skader, men det siste halve året har kroppen spilt på lag og gutten har virkelig tatt steg. I fjor høst fikk han sin debut i eliteserien mot Bodø/Glimt. Han har også etablert seg på G18 og nå G19-landslaget.

Med sin hurtighet og solide fysikk er Andreas en type som allerede tar for seg på dette nivået. Han har hatt gode innhopp i flere av vinterens treningskamper. Andreas følges opp tett i hverdagen av vår toppspillerutvikler Alexander Straus.

- Andreas har spisskompetanse og ferdigheter som er meget spennende. Nå skal vi legge til rette for at han får ut hele sitt potensial, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: