Holdt foredrag på høstkongressen

Thomas T. Ødegaard og Torstein Dalen holdt nylig foredrag om hvordan vi jobber i Strømsgodset på Idrettsmedisinsk Høstkongress i Stavanger.

Hvert år arrangeres denne høstkongressen som samler alle som jobber med og er interessert i idrettsmedisin. Denne gangen var det over 500 deltakere i Stavanger. Denne kongressen holder et høyt faglig nivå og er anerkjent så vel nasjonalt som internasjonalt.

Strømsgodset Toppfotball var representert med både manuellterapeut og fysisk trener. Ikke bare var Thomas T. Ødegaard og Torstein Dalen deltakere på kongressen, de bidro også med faglig påfyll i form av to foredrag hver seg med fokus på hvordan vi jobber i Strømsgodset. 

Fokuset var primært på forebygging, behandling og hva som gjøres i hverdagen for å få spillere tilbake i spill.

- Vi fikk gode tilbakemeldinger på foredragene. Vi synes det er hyggelig at Strømsgodset som klubb kan være synlig og medvirkende i utviklingen av norsk fotballmedisin, sier Thomas T. Ødegaard, som også jobber tett med det norske A-landslaget.

Det skal også nevnes at Torstein Dalens sitt ene foredrag er en del av hans doktorgrad som dreier seg om å lage et verktøy for belastningsstyring som kan redusere helseproblemer i fotball. Torstein ble for øvrig belønnet med 2 plass i den såkalte AlfaCare-prisen som kårer de beste frie foredragene på denne høstkongressen. Det er rett og slett imponerende av vår fysiske trener.

Annonse fra Eliteserien: