Holdt foredrag på forbundstinget

I forbindelse med fagseminaret på forbundstinget holdt vår egen Lage Sofienlund et meget engasjerende innlegg om spillerutvikling fra en toppklubbs ståsted. Se hele seansen her.

Annonse:

For første gang ble det avholdt et eget fagseminar under tingforhandlingene på Ullevaal stadion. Det var satt i scene av blant andre Konnerud-mannen Håkon Grøttland, som er fagansvarlig for landslagsskolen i Norges Fotballforbund.

Han inviterte leder for utvikling og samfunn i Godset, Lage Sofienlund, for å snakke om hvordan vi evner å tenke helhetlig på satsingen rundt spillerutvikling og samfunnsansvar.

Se hele seansen i videospilleren. Filmet av NFF TV.


Innlegget til Lage ble tatt svært godt i mot. Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal, nåværende president Terje Svendsen, toppfotballsjef Nils Johan Semb og kulturminister Trine Schei Grande var blant de som personlig bort til vår mann etterpå for å fortelle hvor interessant de synes Godset-modellen er. Spesielt Per Ravn Omdal var meget begeistret over klubbens evne til å tenke helhet i arbeidet som gjøres i nærmiljøet. Dette er naturligvis tilbakemeldinger som vi setter pris på, og som er vanvittig inspirerende og motiverende i det videre arbeidet.

Annonse fra Eliteserien: