Tor Ole Skullerud

- Gleder oss til lokaloppgjør

Tor Ole Skullerud håper på en morsom kamp og god gammeldags cupstemning mot ”Åssia” i morgen.

Annonse:

Bydelsklubben har startet solid i 4 divisjon, og står med tre strake seire og 25-4 i målforskjell. Åssiden har stolte tradisjoner som går langt tilbake, og sånn sett ligger det meste til rette for en herlig ramme rundt oppgjøret på ”Åssia"-banen.

- Disse lokaloppgjørene i de tidlige cuprundene er alltid spesielle og det er viktig for fotballinteressen i distriktet at vi får noen sånne kamper. Vi håper på topp stemning og mye folk på Åssiden-banen i morra, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud.

En slik cupkamp klubb betyr åpenbart mye for en klubb som Åssiden, og vi er glade for å kunne bidra til at det blir noen kroner ekstra i klubbkassa. I følge rapportene er det solgt bra med billetter og vi må bare oppfordre flest mulig til å ta turen til ”Åssia” onsdag kveld.

For Strømsgodset er det alltid et mål om å gå hele veien til cupfinalen. For å klare det må vi være på stasjonen også i de tidlige rundene.

- Vi møter et Åssiden-lag som har startet sesongen godt. Vi har sett de i kamp og vet hva de står for. Det er et lag med mye entusiasme og trøkk i spillet sitt, sier Tor Ole Skullerud.

- Vi forbereder oss som om det er en vanlig kamp og vet at vi må være med fra start for ikke å gjøre det vanskelig for oss selv, fortsetter Tor Ole.

Åssiden trenes for øvrig av tidligere MIF-trener og daglig leder i Buskerud Fotballkrets, Audun Fevik. De har flere tidligere Godset-juniorer i sin tropp, som Marius Boldt, Fredrik Madsen, Kasim Al og Unnar Gudjonsson. Lagets toppscorer er Molde-klare Magnus Langset med åtte fulltreffere på tre kamper.

Kampstart på Åssiden-banen er klokken 18.00.

Sist førstelaget til Strømsgodset spilte en offisiell kamp mot Åssiden var tilbake i 1993. Den gangen var de blå-hvite helt oppe på nivå to i norsk fotball. Vi vant 2-1 i en tøff kamp på "Åssia"-banen, mens det ble 4-0 på Marienlyst i det motsatte oppgjøret.

Annonse fra Eliteserien: