Første trening som SIF-spiller

Christian Rubio Sivodedov ville ikke at fredagens trening skulle ta slutt.

Annonse:

Torsdag signerte 19-åringen på kontrakten som gjør ham til Strømsgodset-spiller ut 2018. Fredag trente han med sin nye lagkamerater i Tønsberg. Svensken boblet formelig over at spilleglede.

- Jeg ville ikke at treningen skulle ta slutt. Det blir litt kjedelig med to dager fri i helgen, men jeg ser frem til å komme i gang på mandag, sier midtbanesentralen.

Godset Media tok en prat med svensken etter treningen. Det var en veldig tilfreds gutt vi møtte.

Se intervjuet her.


- Jeg er blitt tatt godt hånd om og det føles superbra, sier han.

Jeg er blitt tatt godt hånd om og det føles superbra.

— Christian Rubio Sivodedov
I intervjuet prater Christian også om hva han har lært av årene i Tyskland, og hva han skal bidra med på banen i Godset.

Kvikk i beina

Hovedtrener Tor Ole Skullerud er fornøyd med at overgangen gikk i orden og gleder seg til å følge ungguttens videre utvikling i Strømsgodset.

- Christian er en sentral midtbanespiller som er kvikk i beina, god med ballen og en typisk slå og gå-spiller som er flink til å løse opp i trange situasjoner, sier Toro.

Assistenttrener Martin Foyston har tidligere jobbet med Christian i Djurgården, og har følgelig kommet med sine anbefalinger.

- Det er veldig betryggende å ha Martin her som har kjent Christian i flere år. Christian har gått gradene i Djurgården og slik sett har Martin god kontroll på han. Vi vet ganske mye om hva vi får, sier Tor Ole Skullerud.

Skal få tid

Christian Rubio Sivodedov var ansett som en Sveriges største talenter da han debuterte i Allsvenskan som 16-åring. Nå har han kommet til Godset og Drammen for å få ut potensialet sitt, men Tor Ole maner samtidig til tålmodighet.

- Han er et veldig spennende emne., men det er viktig at Christian får tid. Han er bare 19 år og skal få tid til å utvikle seg i Strømsgodset.  Han trenger å lære seg vår måte å spille, sier Tor Ole.

Foto: Børre E. Helgerud
Foto: Børre E. Helgerud
Annonse fra Eliteserien: