– En vellykka treningsleir

Tor Ole Skullerud håper vi kan avslutte en fin treningsleir på solkysten med en god prestasjon mot Sandefjord i dag.

Annonse:

Klokka 16:00 i dag avslutter vi årets treningsleir på solkysten med kamp mot Sandefjord, før vi reiser hjem til Norge i morgen og i neste uke er i gang på Marienlyst igjen.

En treningsleir som, etter litt startvansker, har vært akkurat slik man håpet og forventet.

– Det har vært vellykka fra vi kom, etter å ha gjennomført en litt uheldig første reisedag. Vi har vært her før og kjenner forholdene godt, og vi har fått gjort akkurat det vi skal. Nå ønsker vi en god prestasjon som en avslutning på en god treningsleir, sier Tor Ole Skullerud.

Dagens kamp mot Sandefjord spilles forøvrig på Estadio José Burgos i Coín, tre mil nord for Marbella.

Et annet kampbilde

En kamp der vi møter norsk motstand igjen, etter å ha møtt Krasnodar og Lokomotiv Moskva, to gode russiske lag, i våre to første kamper her nede. Tor Ole tror på ingen måte at det blir en enkel oppgave i dag heller, men forventer et annet kampbilde enn i de to foregående kampene, hvor vi stort sett har ligget dypt og først og fremst har forsvart oss.

– Vi har møtt to gode lag, der det har gått fort, og vi får nok et annet kampbilde i dag, der vi blir nødt til å styre mer av kampen. Men det gjør ikke noe, for det er vi forberedt på, sier Toro.

- Fint å kunne variere

Samtidig møter vi et lag som ofte spiller med en trebackslinje, slik flere og flere norske lag gjør. Om Sandefjord faktisk spiller slik i dag vet vi riktignok ikke ennå, men ting tyder på det.

– Det har etter hvert blitt en måte å spille på som vi møter ganske ofte i Eliteserien, så det er fin trening det også.

Trebackslinje er også noe vi har prøvd ut i Marbella, og det fungerte godt mot god motstand. Hvor ofte vi vil benytte oss av det er for tidlig å si noe om, men å ha muligheten til å variere spillet sitt er aldri noen ulempe.

– Det er fint for oss å kunne gjøre endringer i formasjon, tankesett og måten vi spiller på. Vi fikk gode svar i de to kampene, men så får vi se hva vi ender opp med.

Annonse fra Eliteserien: