Bugge beklager

Espen Bugge Pettersen beklager at han viste fingeren til egne supportere mandag kveld.

Annonse:

Ti minutter av kampen mot Molde var spilt da vår sisteskansen fikk nok av hets fra tribunen, og svarte med å vise fingeren til egne supportere.

I ettertid erkjenner Espen at det var en upassende reaksjonsform.

- Jeg beklager for at jeg overreagerte. Det burde jeg ikke gjort, sier keeperen.


Spontanreaksjonen kom som et resultatet av det han har opplevd som hets og negativitet over lengre tid fra enkelte av Godset-fansen. Han mener det til slutt påvirker spillerne, og mandag rant det over for tobarnsfaren fra Tønsberg.

- Jeg er opptatt av at vi skal skape god stemning på stadion, og nå føler jeg at det har vært en veldig negativ stemning over en lang periode. Ikke bare i år, men også i fjor. Jeg håper fansen komme på kamp for å hjelpe oss, og ikke bare rive oss ned. Jeg håper vi kan snu denne trenden sammen, både på og utenfor banen, sier 37-åringen.

Klubbledelsen har i dag diskutert gårsdagens hendelse på Marienlyst. Som klubb tar vi avstand fra den reaksjonsformen Espen viste i frustrasjon. Samtidig synes vi det er trist at en av våre spillere skal oppleve å bli hetset over tid på sin egen hjemmebane.

- Vi tar avstand fra måten Espen reagerte ved å gi fingeren. Det har vi snakket om og det forstår Espen også. På samme tid må vi huske at det er naturlig å reagere etter det han opplever som personhets over tid fra enkelte av våre supportere. Det er ikke slik vi vil ha det på vår egen hjemmebane. Men våre spillere kan ikke vise sin frustrasjon slik Espen gjorde i går, sier sportssjef Jostein Flo.

Han er glad for engasjementet fra Marienlyst-publikummet og synes majoriteten av fansen er flinke til å støtte laget.

- Vi er generelt sett veldig fornøyd med publikum på Marienlyst og dette er en arena som er kjent for stort og positivt engasjement. Men vi må forsøke å unngå personhets selv om klubben nå ikke vinner like ofte på hjemmebane som vi gjorde over en veldig lang periode, sier Flo.

Annonse fra Eliteserien: