Bugge: – Topp å være tilbake

Laget gjennomførte i dag sin første økt på Marienlyst for året. Litt uvant temperatur var det, men utenom det er Espen Bugge Pettersen godt fornøyd med å være tilbake på hjemmebane.

Annonse:

– Det er jo litt kaldt i forhold til hva vi har vært vant til de to siste ukene, men banen var bra, økta var bra og forholdene var bra. Det var egentlig topp det, sier den 37 år gamle målvakten.

At det skulle bli trening på Marienlyst i dag var dog absolutt ingen selvfølgelighet, for så sent som i forrige uke var banen dekket av store snømengder. Banemannskapet fra kommunen, med Tor Gundersen i spissen, har levert en fantastisk jobb for å få banen spilleklar til dagens trening, og Bugge retter en stor takk til banemannskapet for jobben som er gjort.

– Vi fikk noen rapporter om det mens vi var avgårde, og det så ikke kjempelyst ut, men her har det blitt gjort en manns jobb for å få denne klar. Vi er veldige takknemlige for at vi slipper å reise rundt for å trene. Det er mye bedre å være her.


Laget er også i god form etter to uker og tre gode kamper på den spanske solkysten. Bugge mener den leiren ga et godt grunnlag til det som kommer de neste ukene.

– Det var en fin leir, to bra uker med bra treninger og tre matcher som vi gjennomførte bra. Alt i alt var det en veldig fin leir.

Nå venter forberedelser inn mot vår første hjemmekamp for året, når vi møter Sarpsborg 08 til vår nest siste treningskamp for året på søndag. Etter den gjenstår generalprøve mot MIF, før Eliteserien endelig sparkes i gang igjen.

– Vi har kjørt på fra start i år, og trent tilnærmet som vi gjorde fra sommeren i fjor og ut sesongen, så ukene fremover blir nok ganske like som tidligere i vinter, sier Bugge, men legger til at han forventer at det «skrus» litt mer på nå som det nærmer seg seriestart.

– Vi får se nå som det nærmer seg om det blir mer analyse av motstander, og at det går mer i dybden, men vi har stort sett gjort mye av det samme hele veien, og denne uka er ikke noe unntak, avslutter målvakten.

Annonse fra Eliteserien: