Blåtimen på Gulskogen

Jakob Glesnes og Alexander Aas pratet om hva det innebærer å være verdispiller da utviklingsavdelingen samlet alle spillere fra 12-20 år på Gulskogen.

Torsdag ettermiddag gjennomførte hele utviklingsavdelingen en samling på SIF-huset der alle spillerne fra 12-20 år var representert.

Alexander Aas og Jakob Glesnes var på plass og fortalte om sine tanker om hva det vil si å være en verdispiller i Godset. De to kapteinene fortalte om sine tanker om holdninger, innstilling og hva de mener bør kjennetegne en SIF-gutt.

- Du må tørre å ta egne valg. Også valg som ikke alltid alle andre tar og som kan være litt vanskelige å ta når alle kompisene dine gjør noe annet, fortalte Alexander Aas.

- Og så er det veldig viktig å huske at det aldri er for seint å bli god. Selv om du ikke er blant de aller beste når du er guttespiller kan du fortsatt ende opp i eliteserien hvis du jobber hardt og er tålmodig, sier kapteinen i 2018-utgaven av Godset Jakob Glesnes.

Kapteinsteamet på rekruttlaget hadde dessuten en fin og konstruktiv sekvens der de sammen med Jakob og Alex snakka om hva som kjennetegner kapteinsrollen og hvordan man kan løse rollen som Godset-kaptein på en god måte.

Annonse fra Eliteserien: