Bittert tap for Team SIF

Team SIF ledet 3-1 til pause mot Lørenskog, men gjestene slo hardt tilbake i 2. omgang – og vant kampen 4-3.

Gjestene fra Lørenskog kom også best i gang, og tok ledelsen ved Andreas Romøren i det 6. minutt.

Men etter den tidlige scoringen handlet det meste om oss i 1. omgang. Det var på ingen måte ufortjent da Kreshnik Krasniqi satte inn utligningen på vakkert vis etter 21 minutter. Midtbanespilleren mottok ballen fra Mathias Gulliksen, dro seg innover fra høyrekanten, og plasserte ballen fint i det lengste hjørnet.

Gjerstrøm ga oss ledelsen

Og det gikk ikke mer enn to minutter før kampen var snudd. Mathias Gjerstrøm, som spilte sine første 45 minutter med tellende fotball for sesongen, tok i mot en klarering på omtrent 30 meter, og banket til på halvspretten. Ballen fikk en fin dupp, og utmanøvrerte Lørenskog-keeper Ole Martin Drevland.

Senere i omgangen var Amahl Pellegrino nær scoring etter godt forarbeid fra Christopher Lindquist, men en mesterlig redning fra Drevland hindret scoring.

Amahl-scoring like før pause

Like før pause lyktes det imidlertid for Amahl, da vi etter en gavepakke fra Lørenskog gikk opp i 3-1. Etter at gjestene hadde corner vant Mathias Gjerstrøm ballen like utenfor eget felt, og fant Magnus Lankhof Dahlby på høyrekanten. Dahlby spilte så gjennom Amahl Pellegrino alene mot keeper Drevland, og Amahl hadde få problemer med å sette inn vårt tredje. På den scoringen ga Lørenskog oss fryktelig mye rom å kontre i, men det var likefullt en mønsterkontring utført av Mathias, Magnus og Amahl.

Snudde kampen i 2. omgang

Etter pause ble det derimot mørkere. Riki Alba satte først inn reduseringen via en Godset-forsvarer snaue ti minutter etter hvilen, og skapte med det ny spenning i kampen.

Etter halvspilt 2. omgang ble så Andreas Romøren spilt fri, og satte inn sitt andre mål alene med keeper Matias Finnestrand.

Etter utligningen svingte kampen litt frem og tilbake, men det var gjestene som klarte å vippe kampen i sitt favør. Riki Alba dro seg innover fra venstrekanten, og satte ballen kontant i det nærmeste hjørnet til 4-3 til gjestene.

Alba fikk så sjansen til å sette hat-trick like etterpå da han kom alene mot Finnestrand, men Godset-målvakten slo til med en mesterlig redning.

Da kom det i stedet en mulighet i motsatt ende ved Adrian Rogulj, men innbytteren banket ballen i tverrliggeren. Svært nær ny utligning og 4-4, men det ville seg ikke helt, og i stedet tok Lørenskog med seg alle tre poengene hjem.

Kampfakta
Strømsgodset 2 - Lørenskog 3-4 (3-1)
2. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, Marienlyst Stadion
Mål: 0-1 Andreas Storsveen Romøren (6.), 1-1 Kreshnik Krasniqi (21.), 2-1 Mathias Gjerstrøm (22.), 3-1 Amahl Pellegrino (45.), 3-2 Riki Alba (53.), 3-3 Andreas Storsveen Romøren (66.), 3-4 Riki Alba (84.)
Gule kort: Christopher Lindquist, Kim André Madsen, Andreas Nyhagen (SIF), Paul Komeh Driscoll og Lars Følstad (LIF)
Dommer: Aleksander Jæger, Åssiden IF
Vårt lag (4-3-3): Matias Finnestrand - Christopher Lindquist, Kim André Madsen, Arnar Gudjonsson, Jørgen Sjøl - Kreshnik Krasniqi, Mathias Gulliksen, Mathias Gjerstrøm - Ilmi Sulimani, Magnus Lankhof Dahlby, Amahl Pellegrino.
Innbyttere: Hasan Hüseyin Duman 45 min. for Mathias Gjerstrøm, Andreas Nyhagen 28 min. for Kreshnik Krasniqi, Adrian Rogulj 14 min. for Ilmi Sulimani og Simen Hammershaug 5 min. for Jørgen Sjøl.
Ubenyttede reserver: Daniel Skretteberg, Loti Celina og Kasper Flo.