Årets første Blåtime

Lite er triveligere enn å besøke barna i Talentgården. Stemningen var god hos gjengen på Fotballakademiet da Eirik Ulland Andersen gjennomførte årets første Blåtime.

- Det er viktig å være tålmodig. Du må aldri gi opp. Jeg ble ikke tatt ut på sonelag og kretslag da jeg var ung. Det gjorde meg innbitt på at jeg skulle vise alle at de tok feil, fortalte Eirik til en lydhør forsamling.

Talentgården er en fabrikk for utvikling av fotballglede og fotballferdighet. I mange år har mange unggutter hatt glede av det innendørs kunstgressdekket på Sundland. På veggen henger det bilder av lokale gutter som har gått veien gjennom vår egen utviklingsavdeling og inn på A-laget. 

Kanskje var det noen av framtidas A-lagsspillere som satt og nysgjerrig tok i mot gode råd fra Eirik Ulland Andersen i årets første Blåtime. Det kom også mange og gode spørsmål fra barna til Eirik og det ble i det hele tatt en veldig fin seanse. Noen av temaene som de snakket var å takle motgang og ha respekt for hverandre og rose hverandre.


Annonse fra Eliteserien: