alexander aas

Alex blir trener i U-avdelingen

Den tidligere stopperbautaen og A-lagskapteinen Alexander Aas vil i 2018-sesongen bli en del av trenerteamet i utviklingsavdelingen.

Annonse:

Utviklingsleder Lage Sofienlund er svært glad for at klubben får muligheten til å trekke veksler på kunnskapen og erfaringen til Alexander.

- Det er fantastisk at vi får med Aas i arbeidet rundt våre unge spillere. Han vil gå inn i en rolle i 12-16 årssegmentet der han vil bytte på hvilke kull han følger. Vi tror det er viktig å lage et komplimentært trenerteam, der man setter sammen unge og eldre trenere med solid trenerutdanning eller stor spillererfaring. Det å få inn i klubbspiller som Aas med fersk erfaring fra øverste nivå er gull verdt, sier Sofienlund.

Alexander Aas, som til daglig jobber i Personalhuset, er glad for å kunne bidra.

- Jeg blir motivert av å inspirere unge mennesker til å trene mer og riktig samt skape gode holdninger. Ønsket er å gi dem en trygghet og selvtillit som gjør at de kan ta sine egne valg, forklarer vår gamle kaptein.

- At jeg kan gjøre dette i klubben er så glad i, betyr masse! Jeg føler at tiden er riktig for det nå, avslutter mannen som løfta kongepokalen i 2010.

Vi gleder oss til 2018!

Annonse fra Eliteserien: