- 2017 blir Tokki sitt år

Tokmac Nguen (23) fikk sitt gjennombrudd i Godset i fjor. Denne sesongen skal han stabilisere prestasjonene på et enda høyere nivå.

Annonse:

Tokki var en aldri så liten åpenbaring for Marienlyst-publikummet på vårparten i fjor. Etter flere års ventetid fikk den kvikke kantspilleren omsider ut sitt enorme potensial, og han ble rett og slett en håndfull for våre motstandere.

23-åringen formelig sprudlet i Godset-drakta, men på sommeren ble han dessverre kneskadet. Tokki var sidelinjet i flere måneder, før han igjen returnerte på tampen. Men en ny skade førte til at drammensgutten aldri fikk spilt under vår nye trener Tor Ole Skullerud.

Nå er han naturlig nok ekstremt sugen på å vise seg frem for Tor Ole og resten av trenerteamet. Godset Media tok en prat med Tokki etter tirsdagens trening i Fix Arena i Tønsberg.


- Det er deilig å komme i gang. Jeg er gira for denne sesongen her. Jeg gleder meg og tror måten vi skal spille på passer meg bra, sier Tokmac Nguen.

Uttrykket ”Tokki er på jobb” dukket opp i forbindelse med et intervju Tokmac gjorde med TV2-drammenseren Jon Hartvig Børrestad. Siden den gang har uttrykket blitt flittig brukt i sosiale medier.

Det avtar neppe denne sesongen.

For som Tokmac selv sier:

-2017 blir Tokki sitt år!

Jeg har enda mer å bevise. Det er motivasjon for meg nå.

— Tokmac Nguen
Han var fornøyd med mye i fjor. Tokmac tok store steg i 2016 og skrev ny treårskontrakt med klubben. Men siste halvdel av sesongen ble en nedtur på grunn av skadene. I vinterpausen har Tokki jobbet ekstra hardt for å være best mulig rustet for oppkjøringen til ny sesong.

- Jeg har enda mer å bevise. Det er motivasjon for meg nå. Det er bare å holde seg skadefri og jobbe hardt, sier mannen som debuterte for Godset tilbake i 2011.

Han synes alt som skjer rundt laget med nytt trenerteam og spillestil virker særdeles spennende. Spillergruppa er skjerpet og med stor tilstedeværelse.

- Jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Det er mange spillere her som passer spillestilen, og nå gjelder det bare å jobbe hardt fremover. Vi kjører på, sier den gamle Skiold-gutten.

Annonse fra Eliteserien: