Videre til semifinalen i Champions League

Det ble drama i Stavanger! Juniorlaget er klare for semifinale etter 4-3 sammenlagt mot Viking.

Annonse:

Et seint frisparkmål av Tobias Bjørnstad (bildet) ble tungen på vektskåla som sendte Strømsgodset G19 videre i Nasjonal Champions League.

_A7R3474Team SIF
Tobias Bjørnstad ble helten i Stavanger.
Foto: Børre Helgerud

- Vi hadde 2-0 å gå på etter hjemmekampen, og med bortemålsregelen i spill ble det avgjørende. Viking fikk sin første scoring rett før pause og når de satte sin andre seint i kampen var det mange som gjorde seg klare for ekstraomganger. Men våre gutter holdt hodet kaldt og svarte med det avgjørende bortemålet. Seieren gir gruppa et løft i en travel kampperiode der mange av våre spillere også trener jevnlig med A-laget, sier G19-trener Øyvind Thorsen.

øyvindthorsen
Øyvind Thorsen har ledet G19-laget vårt til semifinale i Nasjonal Champions League.
Foto: Børre Helgerud

Toppspillerutvikler, Kjetil Lundebakken, er det viktigste bindeleddet for å få denne kabalen til å gå opp. Han er en sterk trenerfaglig ressurs som har lagt fundamentet for spillestilen til G19 og rekruttlaget gjennom flere år.

_K4P1790Kjetil Lundebakken
Lundebakken har svært sentral rolle i Strømsgodset for å få frem morgendagens Godsethelter fra U-avdelingen og opp til A-laget.
Foto: Børre Helgerud

Etter ferien har han også bidratt til å berike den med nye impulser fra Henrik og A-laget. Når vi i tillegg har med oss BP og Lars Petter Eggen er vi godt rustet for en lang fotballhøst og vi gleder oss til semifinalene der Brann, Vålerenga og Mjøndalen/Rosenborg ligger i potten.

_E6A7700Bjørn Petter
BP er vårt nyeste tilskudd i U-avdelingen. Han skal hjelpe Thorsen sammen med Lars Petter Eggen under innspurten av sesongen for G19.
Foto: Børre Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: