Uavgjort mot Lysekloster

Lysekloster er et av topplagene i Norsk Tipping-ligaen. Lørdag kom de på besøk til Drammen for å møte Christopher Lindquist (bildet) og resten av rekruttene på Marienlyst Stadion.

Annonse:

Gjestene fra Bergen går opp i ledelsene få minutter etter at dommeren har blåst kampen i gang. En marerittåpning for rekruttene som sjelden ligger under så tidlig. Første omgang er ellers jevnspilt, men det var allikevel 0-1 til pause.

Ut i andre omgang hever Strømsgodset 2 nivået enda et hakk og holder et jevnt godt press gjennom kampen. Det unge laget skulle få betalt for strevet. Tobias Bjørnstad (bildet) kom opp fra sin stopperplass og fikk et stjernetreff fra langt hold som sneik seg inn i hjørnet til Lyseklosters målvakt. Vi er også farlig frempå i matchens siste minutter, men det ville seg ikke. Kampen endte 1-1. Alt i alt en meget godt gjennomført fotballkamp av rekruttene.

bjørnstad
Tobias Bjørnstads kremmerhus sikret ett poeng for Team SIF.
Foto: Børre Helgerud

- Jeg er super stolt over det gutta leverer i dag. For meg er dette en av de kampene jeg kommer til å huske best fra årets sesong. Noe av målsettingen for oss i trenerteamet er å få hele gruppa på et nivå hvor vi kan konkurrere med de beste lagene i denne divisjonen. Vi har vært veldig unge i den siste delen av årets sesong, og vi har sett at vi klarer å konkurrere mot de fleste utenom topplagene, men i dag så klarer vi det. Når vi klarer å komme opp på det nivået vi er i dag så er denne kampen helt perfekt for utviklingen til gutta! Hvis jeg skal pirke på noe så forventer jeg at vi skaper litt mer sjanser enn det vi gjør, men vi blir bedre og bedre i denne fasen utover kampen, og er nok det laget som bør ta med oss alle poengene på slutten. Neste er Fyllingsdalen borte, og jeg gleder meg vilt, sier Kjetil Lundebakken som er trener for Strømsgodset 2.

_K4P1790Kjetil Lundebakken
Lundebakken var godt fornøyd med sitt mannskap mot Lysekloster.
Foto: Børre Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: