Trenerutviklingsprogram 2024

Er du en trener som har gjennomført Grasrottrener-kursene eller har UEFA B-lisens, og har lyst til å få innblikk som trener i Strømsgodsets utviklingsavdeling? Da har vi to skreddersydde program for deg som fotballtrener som ønsker ny inspirasjon og utvikling.

Annonse:
  1. ETUP 2024 (eksternt trenerutviklingsprogram): 8 moduler med både praksis og teori.
  2. Internship-program: Vi skreddersyr et program for kvalifiserte trenere som ønsker praksis som trener i vår utviklingsavdeling.

Sammen med NFF Buskerud er vi nå klare for ETUP 2024 (eksternt trenerutviklingsprogram) med start 8. mars. Samtidig starter vi i år et nytt internship-program for ambisiøse trenere som ønsker praksis på feltet i en toppklubbs utviklingsavdeling.

ETUP ble en suksess i fjor med til sammen 18 deltagende trenere fra åtte forskjellige klubber. Vi kjører også i år et modulbasert program, hvor det kan velges alle eller at man plukker enkelte moduler man ønsker å delta på. Programmet er rettet mot grasrottrenere og/eller trenere med UEFA B-lisens, men er åpent for alle. Det er kapasitet på ca. 20 trenere per modul.

Påmelding til alle moduler koster kr 500,- (inkl. kampbillett)
Pris pr enkeltmodul er kr 150,- (inkl kamp billett)

Internship-programmet er for ambisiøse trenere som ønsker kompetanse og praksis inn mot utviklingsavdelingen. Her er det plass til inntil seks trenere som kan delta pr 3 mnd. 

Begge programmene gir poeng på etterutdanningen for UEFA B.

Påmelding via vedlagte linker eller direkte til [email protected].

Påmelding ETUP

Påmelding Internship

image2.png
image3.png
Annonse fra Eliteserien: