IMG_8857

Tredje strake for Team SIF

Andreas Heredia-Randen og Chrisander Sørum scoret målene da Team SIF slo LSK 2 på bortebane og tok sin tredje strake seier. Se scoringene her.

Hjemmelaget tok ledelsen etter seks minutter, da Frederik Elkær satte et frispark direkte i mål. Ti minutter senere utlignet vi etter en flott volley fra Andreas Heredia-Randen.

Den avgjørende scoringen kom ti minutter ut i den andre omgangen. Adrian Selliah slo en god ball til Samuel Silalahi fra dypt inne på egen halvdel, og Samuel spilte gjennom Chrisander Sørum foran mål. Alene med LSKs rutinerte målvakt Stefan Hagerup, chippet Chrisander ballen iskaldt over målvakten før han enkelt kunne sette ballen i det åpne målet.

Gledelig var det også å se Bent Sørmo tilbake i aksjon for første gang etter kneskaden som har holdt ham ute av spill siden i fjor høst. 27-åringen spilte fra start som høyreback, og fikk 45 minutter i sitt comeback.

Bent Sørmo i aksjon for Strømsgodset 2 mot Lillestrøm 2.

Gårsdagens seier gjør forøvrig at Team SIF klatrer opp på 3. plass på tabellen, à poeng med Trygg/Lade og Rana på de to øverste plassene. Neste kamp for Team SIF er mot Mosjøen hjemme på Marienlyst. Kampen spilles mandag 6. mai kl. 15:00.