Tobias scoret for G16-landslaget

Godset-talentet Tobias Fjeld Gulliksen scoret sitt femte mål på G16-landslaget da Bulgaria ble slått 2-1 torsdag. Daniel Kubrom Hamde spilte også hele kampen.

Annonse:

Tobias Fjeld Gulliksen (16) fra Konnerud har hatt en strålende utviklingskurve denne sesongen og ble løftet opp i A-stallen til Strømsgodset i sommer. I forrige uke spilte han 90 minutter i treningskamp mot Ham-Kam og denne uken hjalp han og Godset-stopper Daniel Kubrom Hamde G16 til seier i EM-kvalifisering mot Bulgaria.

Tobias var kald som en fisk fra straffemerket og sendte Norge i ledelsen litt ut i 2. omgang. Bulgarerne kvitterte denne ledelsen, før Mathias Bauer sikret seieren på overtid. 

- De la seg bakpå og kontret, mens vi hadde mye ball og kontrollerte. Moro å score og flott at vi klarte å avgjøre på slutten, sier Tobias.

16-åringen leverte en ny god kamp med flagget på brystet i rollen som indreløper. Midtbanespilleren har nå scoret fem mål på G16-landslaget så langt i 2019.

- Jeg føler jeg er i fin utvikling. Jeg har løftet nivået etter treningene med A-laget og det er noe jeg tar med inn på landslaget, sier han.

I de to neste kampene i EM-kvalifiseringen skal Norge opp mot Østerrike og Malta. 

- Vi hadde mange store sjanser og vi gjorde mye bra offensivt. Defensivt er det noe vi må justere, men vi vinner fortjent og det var en viktig seier med tanke på resten av kvalifiseringen, sier landslagstrener Gunnar Halle til fotball.no.

Foto øverst: Thomas Brekke Sæteren, fotball.no

Annonse fra Eliteserien: