Tilbake i hverdagsrytmen

Utviklingsavdelingen er godt tilbake inn i hverdagen etter å ha gjennomført en uke med trening i Norge etter oppholdet i Spania.

Annonse:

- Vi er nå godt i gang igjen i Drammen etter treningsleir og har funnet tilbake til hverdagsrytmen. Det er fint å være flinke til å trene godt på leir, men det er i hverdagen slaget står. Det handler om å gjøre hver dag så god som mulig. Vi gleder oss til å fortsette å styrke denne treningskulturen i uka som kommer. Vi skal trene enda bedre enn vi har gjort til nå. Det starter med hver enkelt trener og hver enkelt spiller. Sammen skaper vi den sterke kulturen. Min oppfordring til oss alle er derfor å starte denne uka med å se seg sjøl i speilet og spørre seg sjøl om hva man kan gjøre for å bidra til å løfte treningskulturen enda et hakk i uka som kommer, sier utviklingsleder Lage Sofienlund.

G14

Vårt yngste guttelag skal nok en gang måle krefter mot Lillestrøm til helgen. Spillerne har om dagen et stort fokus på intensitet og høyt tempo i sine økter. Vi håper å se dem sprudle på disse punktene mot LSK.

Lørdag 14.03 kl.12.00 i Lillestrøm
Lillestrøm - Strømsgodset G14
Treningskamp

Giba Sesay - trening 3
Giba Sesay fra G14 er i fin utvikling om dagen.
Foto: Børre Helgerud

G16

Om G16 skal ut i kamp eller ikke denne uken er noe usikkert. I utgangspunktet skal fjorårets Norway Cup-vinnere møte Fredrikstad, men det er ennå ikke helt klart per nå. Dersom det blir match spilles den på lørdag.

Lørdag 14.03 kl.11.00 på Gulskogen Kunstgress
Strømsgodset G16 - Motstander ikke klart
Treningskamp

2G1A8004
Dilawar Ahmadzay spiller på topp for G16. Her i støtet mot Molde.
​​​

G19

Rekruttene skal få bryne seg på to motstandere på fredag. Første motstander er Ørn Horten. Deretter kommer Ready på besøk.

Fredag 13.03 kl.18.00 på Marienlyst
Strømsgodset G19 - Ørn Horten
Treningskamp

Fredag 13.03 kl.20.00 på Marienlyst Stadion
Strømsgodset G19 - Ready
Treningskamp

Johannes Dahlby - trening
Johannes Dahlby er en viktig brikke i årets G19-lag.
Foto: Børre Helgerud

 

Annonse fra Eliteserien: