Team SIF vant serieåpningen

Med 13 debutanter i aksjon imponerte Team SIF med 4-2-seier over Kråkerøy i serieåpningen i Norsk Tipping-ligaen.

For første gang siden høsten 2019 kunne vi i dag ønske velkommen til 3. divisjonskamp på Marienlyst, da et purungt Team SIF tok i mot Kråkerøy til serieåpning. Det med et lag der kun målvakt Viktor Andersen Ingebretsen (tre kamper) hadde spilt i 3. divisjon.

Utenom innhoppene til Andreas Skjold og Dilawar Ahmadzay i A-lagets cupkamper i år, debuterte alle utenom Viktor i seniorfotballen i dag. Da er det svært imponerende å bite så godt fra seg mot et rutinert og robust Kråkerøy-lag.

Det tok ikke mer enn fire minutter før vi tok ledelsen etter hjørnespark, der en Kråkerøy-spiller satte ballen i eget nett. To minutter senere doblet vi ledelsen da Andreas Skjold kom seg på skuddhold og la ballen i det lengste hjørnet.

Etter en snau halvtime ble det så 3-0 da Gabriel Kringen ble spilt frem alene med keeper på skrått hold, og lekkert chippet inn vårt tredje.

Rett og slett en fenomenal start på sesongen, og i seniorfotballen, for våre unge fremadstormende.

3-0 sto seg til pause, og tjue minutter før slutt økte Marko Farji til 4-0.

Etter det kom det en sluttspurt fra østfoldingene. Først kom en redusering åtte minutter før slutt, og tre minutter senere kom en ny en. Dermed ble det litt spenning på slutten da gjestene fikk blod på tann og fikk et håp om opphenting, men våre gutter red av stormen, og i overtidsminuttene føltes det relativt komfortabelt.

Neste kamp for Team SIF er borte mot Follo søndag 15. august.