Team SIF slo Vestfossen

Aleksander Biermann Stenseth og Riel Chol Nguen scoret målene da Godset-rekruttene slo Vestfossen 2-0 på Marienlyst.

Annonse:

Kampen ble spilt mandag kveld og seieren til Team SIF var i realiteten aldri truet. Aleksander Biermann Stenseth satte inn det første målet etter 18 minutter og lagene gikk til pause på 1-0 til vertene - for øvrig hans niende fulltreffer i 3. divisjon denne sesongen.

Etter hvilen doblet Riel Chol Nguen ledelsen og avgjorde med det kampen. Riel er for øvrig lillebror til Tokmac som gjør stor suksess i ungarske Ferencvaros.

Vestfossen kom aldri tilbake og dermed trygget vi 6. plassen i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 4.

Toppspiller og kampleder for Team SIF, Kjetil Lundebakken, oppsummerer oppgjøret slik:

- Vi kontrollerer kampen og vinner fortjent.  Vi burde nok ha scoret et par mål til, men det ble med de to. Det første målet ble scoret på dødball og det er bra. Spesielt med tanke på at vi gjør det mot Vestfossen som tradisjonelt sett er meget sterke på dødball. Vi har variert noe i prestasjonene i det siste, men har også stilt et meget ungt lag i de siste kampene. Innspurten blir tøff da vi har igjen topplagene i de tre siste kampene, men det blir en veldig fin utfordring for gutta. Jeg gleder meg over utviklingen denne gruppa har hatt gjennom året og nå skal vi skvise ut det siste vi har.

Neste oppgave er borte mot serieleder Vard Haugesund 12. oktober.

Kampfakta:
Team SIF-Vestfossen 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Aleksander Biermann Stenseth (18), 2-0 Riel Chol Nguen (58)
Dommer: Ole Jonny Ulleberg, Skrim
Gult kort: Tobias Bjørnstad, Team SIF
Team SIF: Daniel Skretteberg - Fredrik Carson Pedersen, Daniel Kubron Hamde, David Campher, Loti Celina (Tobias Bjørnstad i 23 min) - Adrian Hjelvik, Mathias Fjeld Gulliksen, Alban Kadriu - Riel Chol Nguen, Aleksander Biermann Stenseth (Noah Molvær Antonsen i 8 min), Ole Kristian Bergem Enersen (Johannes Dahlby i 6 min)

Annonse fra Eliteserien: