Sikret uavgjort på overtid

Team SIF fikk med seg ett poeng hjem fra den tøffe bortekampen mot Lørenskog etter at Marko Farji utlignet til 2-2 på overtid.

Det spisser seg til i sesonginnspurten i 3. divisjon, og i går skulle Team SIF bryne seg på tøff motstand i jakten på opprykk.

Gårsdagens motstander Lørenskog befinner seg på 4. plass, og skapte trøbbel for oss på Marienlyst, der de ledet 3-0 etter en halvtime. Vi snudde imidlertid den kampen og vant på imponerende vis 5-3 til slutt.

Som den gang tok Lørenskog en tidlig ledelse. Allerede før det var spilt fem minutter scoret Vuk Fajfric kampens første mål.

Vi utlignet etter elleve minutter da et innlegg fra Adrian Selliah gikk via hodet til en Lørenskog-forsvarer og i mål, men etter et drøyt kvarter scoret Fajfric igjen, og sendte Lørenskog tilbake i ledelsen.

Vi produserte flere målsjanser utover den første omgangen, og hadde fortjent å få med oss et bedre resultat i garderoben halvveis - men det sto 2-1 til hjemmelaget til pause.

I den andre omgangen klarte vi derimot ikke å produsere så mange målsjanser som vi er vant til, og vår egen prestasjon i det offensive spillet var ikke helt der vi ønsker at den skal være.

Men vi presset på, og på overtid kom utligningen. Etter at en avslutning fra vår kaptein for anledningen, Jonas Therkelsen, ble blokkert havnet ballen hos Marko Farji på drøye tjue meter. Han banket til på første, og utlignet på vakkert vis.

Se scoringen til Marko og de andre høydepunktene fra kampen her.

Etter gårsdagens uavgjort ligger vi nå tre poeng bak avdelingsleder Gjelleråsen. Det skal spilles fire kamper før vi møtes i siste serierunde, og først ut for oss er Mjølner på Marienlyst på søndag.

Avspark på søndag er klokken 16, og med spillefri for A-laget håper vi flest mulig benytter anledningen til å ta turen og støtte unggutta til tre viktige poeng i 3. divisjon!

Lørenskog - Strømsgodset 2 2-2 (2-1)

21. runde i Norsk Tipping-ligaen, avdeling 6
Mål: 1-0 Vuk Fajfric (5), 1-1 Adrian Selliah (11), 2-1 Vuk Fajfric (17), 2-2 Marko Farji (90)
Gule kort: Daniel Gullteig, Ole-Marius Forsberg (LIF), Dilawar Ahmadzay, Yves Vaage, Jonas Therkelsen, Marko Farji og Fabian Holst-Larsen (SIF 2)
Vårt lag: Morten Sætra - Fabian Holst-Larsen, Yves Vaage, Jonas Therkelsen, Adrian Selliah - Samuel Silalahi (Jørgen Bukten fra 60), Emmanuel Danso (Noah Barbati fra 63), Andreas Skjold - Keerat Singh (Benjamin Drange Hansen fra 60), Dilawar Ahmadzay (Elias Boufous Lindahn fra 83), Marko Farji.