Team SIF reddet uavgjort

Team SIF lå under 3-1 borte mot Follo, men hentet seg inn og sørget for at det endte 3-3 på Ski stadion. Albert Thorsen, Marko Farji og Chrisander Sørum scoret målene.

Også denne gangen stilte vi med et ungt og uerfarent lag på dette nivået, men nå var Morten Sætra, Kreshnik Krasniqi og Riel Nguen med fra A-laget. Samtidig fikk Albert Thorsen og Noah Barbati begge sin debut fra start i 3. divisjon etter å ha kommet inn fra benken sist, mens de tre innbytterne Didrik Tvenge, Chrisander Sørum og Mathias Bruusgaard alle fikk sine første minutter.

Nevnte Thorsen måtte også steppe inn i en uvant stopper-rolle, der han spilte de første 45 minuttene. Til tross for det fortsatte han scoringsformen fra torsdagens 3-2-seier over Fredrikstad i G19-NM, og stanget inn reduseringen til 2-1 etter en halvtime.

Før det hadde Follo scoret to tidlige mål. Etter positive åpningsminutter ble vi knallhardt straffet da Follo kom på en overgang etter fire minutter, og åtte minutter senere doblet de ledelsen.

I perioden mellom de to baklengsmålene var vi slurvete i spillet, men etter den andre scoringen hevet vi oss igjen, og begynte å skape større sjanser. Det var dermed fullt fortjent da Albert reduserte til 2-1 etter et hjørnespark.

Etter pause fikk vi oss en ny smell da Follo økte til 3-1 kun tre minutter ut i omgangen etter at vi ga bort ballen unødvendig. Våre gutter ga seg imidlertid ikke, og kjempet seg tilbake i kampen.

Tjuefem minutter før slutt headet Marko Farji inn sitt andre mål på to kamper etter innlegg fra motsatt kant, Gabriel Kringen.

Sju minutter senere kom utligningen. Riel slo en glimrende ball gjennom til indreløper Jonas Therkelsen, som kom på et fint løp inn i Follos 16-meter, og foran mål fant han debutant og innbytter Chrisander Sørum.

En sterk opphenting fra våre gutter, som viste god mentalitet da da de måtte være tålmodige før de fikk lønn for strevet godt ute i den andre omgangen.

I etterkant av kampen bar kampen preg av hawaiifotball mellom to slitne lag. Hjemmelaget hadde flere store muligheter til å avgjøre kampen, mens vi fikk en stor mulighet ved Chrisander, men ingen av lagene maktet å få ballen i mål. Morten Sætra hadde blant annet flere gode involveringer i sluttminuttene som hjalp oss til å holde ut og få med oss ett poeng hjem fra Ski.

Etter to spilte runder står vi i likhet med Pors, Ørn Horten, FK Eik Tønsberg 871 og Hønefoss med fire poeng, og dermed ligger på de fem øverste plassene.

Neste kamp for Team SIF er hjemme mot Ørn Horten søndag 22. august klokken 14.

Kampfakta
Follo - Team SIF 3-3 (2-1)

2. runde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, 122 tilskuere
Mål: 1-0 Varon Gosal (4, selvmål), 2-0 Kristian Seteklev (12), 2-1 Albert Thorsen (31), 3-1 Øyvind Rishaug (48), 3-2 Marko Farji (65), 3-3 Chrisander Sørum (72)
Gult kort: Didrik Tvenge (SIF 2)
Dommer: Philip George Aarskog, Huk FK

Vårt lag (4-3-3): Morten Sætra - Riel Nguen, Albert Thorsen (Didrik Tvenge fra 46), Eirik Blikstad (k), Varon Gosal - Jonas Therkelsen, Noah Barbati, Kreshnik Krasniqi (Mathias Bruusgaard fra 90) - Gabriel Kringen, Dilawar Ahmadzay (Chrisander Sørum fra 62), Marko Farji.