Team SIF med sterkt bortepoeng

Team SIF tok sitt første poeng i PostNord-ligaen da de i går spilte 1-1 borte mot Stjørdals-Blink.

Etter tap for Bærum, Sotra og Junkeren i de tre første kampene i PostNord-ligaen etter fjorårets opprykk tok Team SIF et sterkt poeng borte mot Stjørdals-Blink, som i fjor rykket ned fra OBOS-ligaen.

Våre unggutter tok en tidlig ledelse da Dilawar Ahmadzay (bildet) var raskt frempå en retur etter skudd fra Marko Farji.

Senere i omgangen var Dilawar også nær ved å doble ledelsen, men også hjemmelaget hadde flere muligheter til nettkjenning både før og etter pause. Vi sto godt imot lenge, og gjentatte redninger fra en meget god Morten Sætra, samt blokkeringer fra våre forsvarsspillere, sørget for at ledelsen sto seg frem til det gjensto tjue minutter.

Da utnyttet rutinerte Mats Lillebo en feil i vårt forsvar, og satte inn utligningen.

Like etter var vi nær å ta tilbake ledelsen da Andreas Skjold banket til fra distanse, men en god redning fra Blink-målvakt Rasmus Sandberg hindret scoring.

På overtid fikk vi også en eventyrlig mulighet til å ta med oss alle tre poengene hjem til Drammen. Marko Farji ble spilt gjennom på skrått hold, og vippet ballen over til innbytter Noah Barbati på bakre - og hans heading var så nærme scoring som du får det. Kanskje var ballen også over streken, men scoring ble det i alle fall ikke.

Dermed endte det 1-1 i Stjørdal.

Neste kamp for Team SIF er hjemme mot Strømmen mandag 8. mai kl. 18:00.

Stjørdals-Blink - Strømsgodset 2 1-1 (0-1)